penje se i na kladionicama!

Srpska predstavnica na Euroviziji oduševila veliku holivudsku zvijezdu, napravila joj je reklamu o kakvoj nije mogla ni sanjati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zendaya je na Instagramu podijelila popis pjesama koje trenutno najviše sluša, a među njima se našla i pjesma "In Corpore Sano" s kojom će glazbenica Konstrakta predstaviti Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu.

Pjevačica Ana Đurić Konstrakta, koja će ove godine predstavljati Srbiju na Eurosongu s pjesmom "In Corpore Sano", privukla je veliku pažnju u regiji, ali i daleko izvan nje.

Pogledaj i ovo Konstrakta Završila na 5. mjestu Društvene mreže bruje o nezgodi koja se Konstrakti dogodila tijekom nastupa, a evo što je ona poručila nakon Eurosonga

Za njezinu neobičnu pjesmu, koja započinje stihovima o kosi Meghan Markle, pročulo se i do Hollywooda ako je suditi prema playlisti glumice i pjevačice Zendaye (25).

Jedna od trenutno najvećih holivudskih mladih nada, koju gledamo u megapopularnoj seriji "Euforija", na Instagramu je objavila popis 10 pjesama koje trenutno najviše sluša, a među njima se našao i Konstraktin hit, i to na šestom mjestu.

Zendayina objava oduševila je Srbe, koji je masovno dijele na društvenim mrežama, a Konstrakta bolju reklamu od ove nije mogla niti poželjeti.

Zanimljivo je i da je pjesma "In Corpore Sano" trenutno jedna od najslušanijih u cijeloj regiji, a kladionice joj već predviđaju bolji uspjeh od Mije Dimšić, koja će na Euroviziji predstavljati Hrvatsku s pjesmom "Guilty Pleasure".

Konstrakta je zasad na 20. mjestu, što je čini najvećim favoritom iz cijele regije jer je crnogorska predstavnica Vladana s pjesmom "Breathe" na 26. mjestu, naša Mia na 33., a Andrea, koja će predstavljati Sjevernu Makedoniju s pjesmom "Circles", na 39. mjestu prema kladionicama, piše Nova.rs.

Konstrakta je svoju pobjedu na Beoviziji prokomentirala u jutarnjem showu jedne srpske televizije.

"Bilo je par sati spavanja. Trebat će mi vremena da se saberem. Sinoć mi nije baš bilo jasno što se događa, od jutros malo više, ali doći ćemo do toga", komentirala je pjevačica, prenosi Blic. Istaknula je kako pripreme za Torino počinju odmah, a nastup na eurovizijskoj pozornici bit će nešto drugačiji od onoga koji je imala u finalnoj večeri Beovizije. Osvrnula se i na samu poruku pjesme.

"Pjesma je slojevita i ima dosta poruka, ne volim izdvajati nijednu, ali svatko pronađe nešto. Možda neki odnos prema zdravlju koji je aktualan, ne mislim ovaj pandemijski, nego općenito", komentirala je. Kaže i kako je istinit stih iz njezine pjesme da nema zdravstvenu knjižicu. "To je živa istina. Nemam je, a nisam ni jedina", kaže ova jedinstvena glazbenica.

Pjesma "In Corpore Sano" izazvala je i brojne reakcije na društvenim mrežama. Uglavnom se nižu pohvale, a priklonili su joj se i neki koji isprva nisu bili posebno fascinirani pjesmom.

"Odlučila sam u pjesmi spomenuti Meghan Markle jer mediji pišu da ima lijepu kosu. Ma ima ljepšu kosu i od Kate Middleton, da se ne lažemo. I Meghan je pogana, a mi podržavamo pogane ljude", objasnila je glazbenica za Kurir.

Prije nego što je krenula u samostalne vode, Konstrakta je bila dio benda Zemlja Gruva. Za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da to znači racionalno i emotivno u jednom.

Završila je arhitekturu i u braku s kolegom arhitektom Milanom Đurićem, s kojim ima dvoje djece.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene