Baš su simpatični!

Razlika u visini njima ne smeta, a baš zbog toga svi kažu da su jedan od najslađih slavnih parova!

Zendaya (Foto: AFP) Zendaya (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zendaya (Foto: AFP) Zendaya (Foto: AFP) Zendaya (Foto: AFP) Zendaya (Foto: AFP) +0 Zendaya i Tom Holland (Foto: AFP) Galerija

Glumica i pjevačica Zendaya na crvenom tepihu se pojavila u izazovnoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom na nozi te je bila glavna zvijezda večeri, a pratnja joj je bio njezin dečko Tom Holland.

Glumica Zendaya i njezin dečko, također glumac Tom Holland, ukrali su show na premijeri novog filma o Spidermanu u ponedjeljak u Los Angelesu. Par s velikog platna, ali i u stvarnom životu, spremno je pozirao fotografima koji su im posvetili svu pozornost čim su se pojavili.

Pogledaj i ovo showbuzz penje se i na kladionicama! Srpska predstavnica na Euroviziji oduševila veliku holivudsku zvijezdu, napravila joj je reklamu o kakvoj nije mogla ni sanjati!

25-godišnja glumica u usponu na sebi je imala prigodnu haljinu s uzorkom paukove mreže, koja joj je jedva prekrivala grudi, a zbog vrtoglavog dekoltea do pupka i otvorenih leđa svi su se okretali za njom. Na glavi je imala zanimljiv šešir s čipkastim detaljem koji joj je prekrivao oči. Golemi prorez na nozi samo je još jedan upečatljivi detalj haljine u kojoj je mlada zvijezda zablistala na crvenom tepihu.

Tom Holland i Zendaya su u srpnju ove godine poljupcima potvrdili da su par, a nedavno su u intervjuu rekli kako im razlika u visini nimalo ne smeta. Glumica je nekoliko centimetara viša od svojeg dečka, a svjetski mediji pišu kako su zbog te činjenice samo još slađi.

Nekadašnja Disneyjeva zvijezda danas je Spider-Manova cura, a nakon ove uloge postala je sve zaposlenija te odvažnija kada je u pitanju njezina pojava u javnosti. Pjevačica, koja je postala i izvrsna glumica, već se nekoliko godina nalazi na listama najbolje odjevenih holivudskih dama, a vlasnica je i nekoliko nagrada za svoje uloge.

Inače, Zendaya je svoju karijeru započela kao dječji model i prateća plesačica, a onda je 2010. godine dobila ulogu u sitcomu "Shake It Up" na Disneyjevu kanalu, čiju je prvu epizodu pogledalo 6,2 milijuna gledatelja. Time je serija postala drugi najbolji projekt u povijesti ovog kanala, pa ne čudi da joj je karijera naglo skočila.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić o teškim trenucima i načinima na koji se nosi s njima: "Pokušavam se dignuti kao u Gibonnijevoj pjesmi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene