najveći ruski misterij

Putinov privatni život obavijen je velom tajne: Nitko ne zna je li u braku i koliko ima djece, a jedina žena koju je pokazao nestala je prije šest godina

Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +0 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Galerija

Vladimir Putin je 30 godina bio u braku s Ljudmilom Putin, s kojom je dobio dvije kćeri, a ona je 2014. godine nestala iz njegova života i javnosti.

Ljubavni život predsjednika Rusije Vladimira Putina pravi je misterij.

Pogledaj i ovo Alina Kabajeva (Foto: AFP) Zamjerala mu njegov stav Putinova bivša supruga udala se za 21 godinu mlađeg biznismena, a riječi kojima je opisala ruskog predsjednika odaju sve o njemu

Nitko ne zna je li u braku i koliko djece ima, a jedina žena koju je predstavio javnosti je Ljudmila Putin, s kojom je bio u braku 30 godina i zajedno imaju dvije kćeri, Mariju i Katarinu, koje nitko nije nikada nije vidio u javnosti. I Ljudmili se od 2014. godine, otkako je nestala iz njegova života, gubi svaki trag.

"Shvaćam da se neću nikada oženiti ako to ne napravim u naredne dvije ili tri godine. Iako sam se, naravno, navikao na samački život. Ljudmila je to iskorijenila", kazao je Putin jednom prilikom za The Washington Post.

U javnosti se špekuliralo kako su njihovu braku presudile Putinove razne ljubavnice koje je imao tijekom godina.

Najpoznatija od njih je bivša ruska gimnastičarka i zlatna olimpijka Alina Kabajeva, s kojom je ruski predsjednik navodno započeo aferu dok je još bio u braku.

O vezi Putina i Kabajeve prvi je pisao The Moskovsky Korrespondent u travnju 2008. godine, a brzo nakon toga časopis je misteriozno ugašen.

Šuška se i kako je s Kabajevom Putin 2015. godine dobio još djece. Ona se povukla iz javnosti kada su počele kružiti glasine da je trudna, a u svibnju 2019. godine ruski novinar Sergej Kanev, koji je bio blizak s obavještajnim službama, objavio je da je Alina rodila muške blizance. S Putinom je navodno 2015. dobila i kćer, a u javnosti se prvi put pojavila prošlo ljeto, nakon što je nitko nije vidio dvije i pol godine.

Kruže glasine i o Putinovoj aferi s njegovom bivšom čistačicom Svetlanom Krivonogikhom, s kojom navodno ima i 17-godišnju kćer Jelizavetu Krivonogikh.

Ruski Proekt je početkom 2021. izvijestio kako u posjedu imaju kopije njezinih dokumenata u kojima je identificiran njezin otac. Da bi mogla biti predsjednikova kćer, odaje i njezin patronim, odnosno srednje ime koje u Rusiji djeca nasljeđuju od oca, a njezin glasi Vladimirovna.

Softver za prepoznavanje lica navodno je pokazao i da je sličnost između Putina i Jelizavete veća od 70 posto, što ukazuje na to da bi mogli biti u srodstvu.

Tinejdžerica je odbila potvrditi povezanost s Putinom ruskom novinaru Andreju Zaharovu, koji je prvi iznio priču.

Šuška se da je Putin aferu s njezinom majkom započeo dok je još bio na čelu sigurnosne službe FSB krajem devedesetih. Svetlana je radila kao njegova čistačica, nakon čega se odselila u najelitnije predgrađe Sankt Peterburga, što je navodno financirao Putin. Smatra se i da joj je godinama bio tajni dobrotvor te da je bivšu čistačicu pretvorio u milijunašicu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage (Foto: Getty Images) Peter Dinklage i njegova supruga (Foto: Getty Images) Peter Dinklage (Foto: Getty Images) +10 Peter Dinklage (Foto: AFP) Celebrity Par koji ruši sve predrasude već 17 godina, a od javnosti uspješno skrivaju detalje koji mnoge zanimaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene