Javnost s uzbuđenjem očekuje vijesti o dolasku kraljevske bebe Meghan Markle i princa Harryja.

Galerija


Pred novim domom vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja viđeno je vozilo hitne pomoći, što je pokrenulo glasine kako kraljevska beba dolazi na svijet u ovim trenucima, piše britanski portal Vt.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna Meghan Markle i princ Harry Stigla je potvrda da se Meghan i Harry nikada više neće vratiti kući, događaji pod okriljem noći sve su razotkrili?

Uzbuđenje u Velikoj Britaniji dodatno je poraslo i nakon što je nad njihovim imanjem Frogmore Cottage viđen helikopter koji ga nadlijeće.

Inače, prije nekoliko dana u Veliku je Britaniju iz Los Angelesa stigla i Meghanina majka Doria Ragland kako bi bila uz kćer tijekom poroda.

"Znamo da je beba na putu, štoviše, mogu vam reći da je danas dan kada će stići na svijet. Danas ili sutra, njezin dolazak je neupitan. Je li se to možda već dogodilo tijekom noći? To nam još nije potvrđeno ali pitanje je vremena", izjavio je autor koji prati život kraljevske obitelji Chris Ship.

Unatoč tome što su Meghan i Harry potvrdili kako će rođenje svog prvog djeteta proslaviti u intimnoj atmosferi, daleko od očiju javnosti, Ship smatra kako će javnost biti obaviještena kada će porod krenuti.

Osvrnuo se i na glasine kako će roditi kod kuće.

"Ne znamo sa sigurnošću hoće li se to zaista dogoditi tamo, ali vjerojatno će pokušati. Ako će krenuti u bolnicu, sigurno neće otkriti u koju i pokušat će to izvesti potajno", izjavio je Ship.

Hoće li se njegove tvrdnje pokazati točnima, uskoro ćemo saznati.

Ovo je bolno gledati: Kako se ona uspije uvući u ove tajice?!