Nema šale!

Prvo pojavljivanje kralja Charlesa umalo ostalo u sjeni čovjeka uz njega, svi su se pitali što to nosi oko struka!

Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 2 Afp 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles s pripadnicima osiguranja Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 1 Charles i Camilla ispred Buckinghamske palače Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles III. - 5 Kralj Charles III. - 6 Kralj Charles III. - 7 Kralj Charles III. +17 Charles III. Galerija

Tjelohranitelj princa Charlesa privlačio je pozornost neobičnim oružjem koje je nosio oko struka dok ga je u stopu pratio ispred Buckinghamske palače.

Novog engleskog kralja Charlesa III. ispred Buckinghamske palače dočekalo je mnoštvo obožavatelja i simpatizera kraljevske obitelji, koje je on srdačno pozdravljao, no dio pozornosti uspjela je ukrasti osoba koja ga je pratila u stopu.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. - 2 Nije se odrekao tradicije Kralj Charles nakon uskršnje mise dirnuo je okupljene gestom kojoj su se građani potajno nadali, pokazao je koliko mu dužnost znači unatoč lošem zdravlju

Naime, 73-godišnjeg Charlesa pratili su tjelohranitelji i pripadnici Scotland Yarda, a jedan od njih posebno je plijenio pozornost, i to zahvaljujući oružju sa zlatnim detaljima koje je nosio oko struka, a koje je provirilo ispod njegova sakoa.

Pred palačom ih je dočekalo mnoštvo ljudi koji su došli odati počast preminuloj kraljici, a novom kralju uzvikivali su "Bože čuvaj kralja". Ožalošćen Charles po izlasku iz automobila uputio se pozdraviti mnoštvo te se s mnogima i rukovao, a neki su mu i ljubili ruke.

S njima je bila i Camilla, s kojom je prošetao i duž ograde Buckinghamske palače, gdje su ostavljeni brojni buketi cvijeća za preminulu kraljicu. Nakon toga prvi put su ušetali u palaču kao kraljica i kralj.

Charles je u subotu i službeno proglašen kraljem na sastanku Vijeća za nasljeđivanje trona u palači St. James, a tom događaju prisustvovao je i njegov sin, princ William, te je događaj prvi put prikazan na televiziji.

Grupa Charlesova osiguranja sastoji se od tri odjela, osobne i bliske zaštite, rezidencijalne zaštite i posebne grupe za pratnju - od kojih se svaka okuplja kako bi kraljevskoj obitelji pružila 24-satnu zaštitu.

Prema pisanju britanskih medija, oni naoružani su pripadnici Osobne zaštite i oni uvijek nose pištolje Glock 17, radio i komplete prve pomoći, a obučeni su za korištenje vatrenog oružja i borbu prsa u prsa.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Dragičević - 2 Tamara Dragičević - 3 Tamara Dragičević - 6 Tamara Dragičević - 7 +2 Tamara Dragičević i Petar Benčina Celebrity Tko je glumica kojoj je zbog uloge Tomine Silvane život pod povećalom? S Hrvatskom je veže jedna posebna veza!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle - 5 +26 Meghan Markle - 9 Celebrity Zbog ovog poteza prema Meghan Harryja nazivaju pravim gospodinom: "Recite što hoćete o njima, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene