Pink i Nicole Kidman donirale su višemilijunske iznose za pomoć Australiji, kojom haraju požari.

Galerija


Požari u Australiji ostavljaju strašne posljedice za tamošnje stanovništvo i njihovu imovinu, životinje i prirodu, a svijet se ujedinjuje kako bi im osigurao pomoć u najtežim trenucima, u kojima je živote izgubilo više od 20 ljudi te milijuni i milijuni životinja.

Vezani članci Život se vraća Život se polagano vraća u opustošenu Australiju, pogledajte prizore koji ulijevaju nadu Poplave u Australiji - 2 Uz razorne požare, Australija se sada bori i s - poplavama: Zatvorene autoceste, vlasti poslale važno upozorenje

Brojne su se slavne osobe aktivirale i putem društvenim mreža pozivaju sve da pomognu, a neki su odlučili donirati vlastiti novac kako bi im pomogli. Među njima je pjevačica Pink, koja je lokalnim australskim vatrogascima poklonila iznos u vrijednosti od pola milijuna američkih dolara.

"Shrvana sam u potpunosti gledajući što se događa u Australiji dok traju strašni požari. Doniram iznos od 500 milijuna dolara za lokalne vatrogasce koji vode teške borbe na prvim linijama", napisala je Pink na Twitteru.

Isti iznos vatrogascima je odlučila donirati i rođena Australka, slavna glumica Nicole Kidman. Uz nju su se u akciju prikupljanja pomoći nesebično pridružili i pjevačica Kylie Minogue, glumica Natalie Portman, pjevačica Lizzo, tenisačica Ashleigh Barty, Leonardo Dicaprio, supružnici Beckham i mnogi drugi sa svih strana svijeta, među kojima i popularni hrvatski tamburaški bend Gazde, koji se upravo i nalazi na australskoj turneji.

Mršavo tijelo i ispijeno lice slavne pjevačice zabrinuli njezine fanove: "Što je ovo? Nadam se da si OK"