Gazde su se otputile na turneju u daleku Australiju i to već peti puta zaredom.

Galerija


Popularni tamburaški bend Gazde 2020. godinu dočekao je radno – koncertom u australskom gradu Melbourneu gdje su napravili feštu za pamćenje svirajući stare, ali i nove hitove koji će se naći na dugoočekivanom novom albumu koji uskoro izlazi.

Vezani članci Splitski virtuozi Vrhunski komorni orkestar Splitski virtuozi kreće na turneju koja će obuhvatiti Split i Zagreb Pink Slavni doniraju milijunske iznose za pomoć požarima zahvaćenoj Australiji: "Shrvana sam u potpunosti"

Ovo je već peti put da su se simpatični momci iz Markuševca odazvali pozivu brojnih obožavatelja u Australiji koji znaju da je uz Gazde vrhunska zabava zagarantirana.

Kroz osamnaest dana održati će ukupno pet koncerata u Melbourneu, Adelaideu te Sydneyu gdje će na +40 C snimiti i materijal za novi videospot, a o svim dogodovštinama tijekom turneje svoju će publiku vrijedno izvještavati putem društvenih mreža.

Australsko sunce Gazdama će dati dodatnu energiju za dovršavanje novog, 11. studijskog albuma čije objavljivanje najavljuju za prvu polovicu 2020., a na kojem će se, uz dobro znane hitove "Naša ljubav“, "Ispod ovih oblaka“, "Vrati mi želju za životom“, "Švedski stol“, "Ja na tebi volim sve“, naći ukupno 15 pjesama za dušu.

"Hvala svima koji nas vole i prate, u Australiji smo uvijek lijepo dočekani, družimo se s brojnim prijateljima koje smo ovdje stekli kroz godine i zato nismo imuni na tragediju koja ih je zadesila požarima koji bjesne po ovom prekrasnom kontinentu. Zato ćemo od srca donirati sredstva za pomoć hrabrim ljudima koji se bore s vatrenom stihijom, a i pozivamo sve koji mogu, da pomognu Hrvatima u Australiji koji su divni topli ljudi“, izjavio je Marko Bujanović, frontman jednog od najdugovječnijih domaćih bendova koji je u 26 godina postojanja održao više od 2300 koncerata po cijelome svijetu.

U sklopu promocije novog albuma za 2020. godinu Gazde najavljuju i veliku koncertnu turneju po cijeloj Hrvatskoj što njihovi obožavatelji nestrpljivo iščekuju.

Obitelj i prijatelji u suzama ispratili Damira Mihanovića Ćubija na posljednji počinak