Potpuno prirodna!

Selena Gomez zadivila je fanove videom u kojem je pokazala lice bez šminke: ''Zbog tebe se osjećam ugodno u vlastitoj koži!''

Selena Gomez Selena Gomez Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez Selena Gomez Selena Gomez +0 Selena Gomez Galerija

Selena Gomez u potpuno prirodom izadnju snimila je TikTok video za svoje fanove i tako dokazala da je prava prirodna ljepotica.

Pjevačica Selena Gomez na TikToku objavila je video u jednodijelnom šarenom badiću koji je posebnu pozornost usmjerio na njezine raskošne grudi, ali i njezinu vitku građu.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 1 Opa! Selena Gomez oduševila je besprijekornom pojavom na humanitarnom događanju

Selena je imala nisku pundžu i viseće naušnice, a posebnost ovog videa bila je baš zbog njezinog lica koje na sebi nije imalo ni mrvicu šminke. Potpuno prirodni look ugodno je iznenadio njezine fanove.

@selenagomez

Vaca self

♬ original sound - unwinewithtashak

"Zbog tebe se osjećam ugodno u vlastitoj koži bez šminke", napisala joj je jedna od vjernih pratiteljica.

"Tjelesna pozitiva, činiš se svježe", "Bravo kraljice", "Vidite da Selena nije kao drugi slavni", "Bez šminke izgledaš kao da imaš više samopouzdanja", nizali su se komentari oduševljenih fanova. 

Selena je sa snimkom u pozadini ponavljala: "Uvuci trbuh. Ja ga nikad do sad nisam uvlačila".

Jedna je od rijetkih zvijezda koja iskreno govori o svojim tijelesnim problemima  na koje nailazi i dijeli ih sa obožavateljima. 

Nedavno je snimala kako jede nezdravu hranu i napisala da ju ne zanima što misle fitness treneri o tome. 

"Savršena sam ovakva kakva jesam", napisala je ispod jedne od svojih objava. 

Inače ne krije da se već godinama bori s depresijom i anksioznošću,bkao ni da su lijekovi koje uzima ostavili su traga na njezinu izgledu. 

Seleni je titulu najpraćenije osobe na Instagramu 2018. godine preoteo nogometaš Cristiano Ronaldo, koji još uvijek na društvenoj mreži ima više pratitelja od ijednog drugog celebrityja.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić javila se iz Crne Gore fenomenalnom fotografijom u neobičnom badiću: ''Prva noga estrade!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 10 Madalina Ghenea - 11 Madalina Ghenea - 13 Madalina Ghenea - 5 +12 Madalina Ghenea - 4 Celebrity Zovu je senzacijom Instagrama i kažu da izgleda nestvarno, a nove fotografije ove ljepotice opravdavaju sve spomenuto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene