Robin Wright snimljena u šetnji ulicama Los Angelesa sa svojim ljubimcem, a mnogi su primijetili njezinu sjajnu formu.

Galerija


Holivudska glumica Robin Wright snimljena je u ležernoj kombinaciji dok se šetala sa svojim ljubimcem ulicama Los Angelesa i uživala na svježem zraku.

54-godišnja glumica i zvijezda serije "Kuća od karata" pritom je pokazala zavidnu liniju, kojoj nije mogao odoljeti ni njezin 18 godina mlađi suprug Clémente Giraudet, s kojim je u kolovozu ove godine proslavila drugu godišnjicu braka. Na licu nije imala šminke, a njezina jednostavnost ono je zbog čega ju obožavatelji još više vole.

Robin i Clemente u vezi su od 2017. godine, a veza s 36-godišnjem menadžerom koji radi za modnu kuću Yves Saint Laurent priskrbila joj je nadimak žene pume iliti žene koje vole izlaziti s puno mlađim muškarcima. Robin je to treći brak, a tajna ceremonija vjenčanja održana je u francuskom selu La Roche-sur-le-Buisu.

Prije njega bila je u braku s kolegom Seanom Pennom od 1996. do 2010. godine te s njim ima 29-godišnju kćer Dylan i 27-godišnjeg sina Hoppera, dok je s pokojnim glumcem Daneom Witherspoonom bila u braku od 1986. do 1988. godine.

Šokirala pripijenom kombinacijom u javnosti, konačno pokazala što se krije iza široke odjeće iz koje inače ne izlazi