Žena puma

Udaja iz vedra neba: Zvijezda "Kuće od karata" u tajnosti izrekla svoje treće "sudbonosno da"

Robin Wright (Foto: Getty Images) Robin Wright (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright (Foto: Getty Images) Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Galerija

Robin Wright odlučila je iskušati treću bračnu sreću, udavši se za puno mlađeg Clementea Giraudeta.

Glumica iz hit serije “Kuća od karata“, Robin Wright izrekla je sudbonosno „da“ 18 godina mlađem odabraniku, menadžeru modne kuće Yves Saint Laurent Clementeu Giraudetu.

Pogledaj i ovo James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) Još jedno vjenčanje Nova članica obitelji buduće kraljice: Samozatajni brat Kate Middleton se ženi lijepom Francuskinjom

52-godišnjoj Robin ovo je treće vjenčanje, čija se tajna ceremonija održala u malenom francuskom selu La Roche-sur-le-Buisu. Mladenka je blistala u čipkastoj vjenčanici, a svi su uzvanici bili odjeveni u boho stilu.

Vjenčanju su prisustvovali članovi najuže obitelji i najbliži prijatelji, među kojima i glumičina kći Dylan Penn koja je dio atmosfere podijelila u kratkom videu na svom Instagram profilu.

 

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn) on

Na snimci se ne vide mladenci već samo gosti i Dylan, koja nevjerojatno liči majci, kako se zabavljaju i plešu uz glazbu benda.

Robin i Clemente u vezi su od 2017. godine kada su prvi put viđeni u javnosti. Vezom s Clementeom Robin je postala takozvana "žena puma", što je popularan naziv za starije dame "vrebaju" mlađe muškarce.

 

A post shared by Robin Wright (@robingwright) on

Robin iza sebe ima dva propala braka s kolegama glumcima, onaj s Danom Whiterspoonom koji je potrajao od 1986. do 1988. godine te sa Seanom Pennom od 1996. do 2010. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene