Robin Wright odlučila je iskušati treću bračnu sreću, udavši se za puno mlađeg Clementea Giraudeta.

Galerija


Glumica iz hit serije “Kuća od karata“, Robin Wright izrekla je sudbonosno „da“ 18 godina mlađem odabraniku, menadžeru modne kuće Yves Saint Laurent Clementeu Giraudetu.

Vezani članci Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Ljubila je niz slavnih faca, no pred oltar će ju odvesti samozatajni frajer za kojeg nitko nije čuo Lana Gojak (Foto: PR) Nakon brzog i tajnog vjenčanja u Italiji naša glumica vratila se na domaći teren

52-godišnjoj Robin ovo je treće vjenčanje, čija se tajna ceremonija održala u malenom francuskom selu La Roche-sur-le-Buisu. Mladenka je blistala u čipkastoj vjenčanici, a svi su uzvanici bili odjeveni u boho stilu.

Vjenčanju su prisustvovali članovi najuže obitelji i najbliži prijatelji, među kojima i glumičina kći Dylan Penn koja je dio atmosfere podijelila u kratkom videu na svom Instagram profilu.

 

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn) on

Na snimci se ne vide mladenci već samo gosti i Dylan, koja nevjerojatno liči majci, kako se zabavljaju i plešu uz glazbu benda.

Robin i Clemente u vezi su od 2017. godine kada su prvi put viđeni u javnosti. Vezom s Clementeom Robin je postala takozvana "žena puma", što je popularan naziv za starije dame "vrebaju" mlađe muškarce.

 

A post shared by Robin Wright (@robingwright) on

Robin iza sebe ima dva propala braka s kolegama glumcima, onaj s Danom Whiterspoonom koji je potrajao od 1986. do 1988. godine te sa Seanom Pennom od 1996. do 2010. godine.