Plesačici Tini Walme su tijekom snimanja spota za pjesmu "Ogledalo" pjevača Davida Temeklovog pukle hlače.

Galerija


Poznata hrvatska plesačica Tina Walme u plesnom je svijetu slavna već godinama, a širu javnost osvojila je 2019. godine u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem je bila mentorica Davoru Gariću.

Vezani članci Valentina Walme Prvi gradski provod naših zvijezda: Otkrivamo ljetne planove i tko je promijenjen izašao iz karantene! Tina Walme Možda vjerujete da savršenstvo ne postoji, no pogled na ovu domaću damu će vas razuvjeriti

Od tada je rado viđeno lice na brojnim domaćim eventima, a popularna je i na Instagramu gdje broji preko 21 tisuću pratitelja koje svakodnevno oduševljava svojim fotografijama.

Sada je društvenoj mreži objavila video sa snimanja novog spota za pjesmu "Ogledalo" Davida Temelkovog, makedonskog glazbenika koji karijeru gradi u Hrvatskoj. Tina u spotu nosi izazovni topić, traper jaknu i pripijene kožne hlače koje su joj, kako je otkrila, tijekom snimanja prouzročile probleme.

"Fun fact: Puknule su mi hlače prvih 15 minuta (od 8 h) snimanja spota", otkrila je ispod videa u kojem zaista, kada se dobro zagledate, možete vidjeti prorez na stražnjem dijelu hlača.

No unatoč modnoj nezgodi, Tina je ispod objave dobila brojne komplimente na račun svojeg izgleda čime je još jednom potvrdila da s razlogom slovi za jednu od naših najseksi plesačica.

Reakcija kraljevske obitelji na gubitak drugog djeteta Harryja i Meghan iznenadila je javnost