Tina Walme svojom nas pojavom uvijek oduševi, no zbog njezine najnovije objave na Fejsu izgubili smo dah.

Galerija


Poznata hrvatska plesačica Tina Walme u plesnom je svijetu slavna već godinama, no široj se javnosti predstavila proljetos u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je bila mentorica Davoru Gariću. 

Vezani članci Dugonoge ljepotice Dugonoge ljepotice pohvalile se svojim najdužim atributima Noge ili hrenovke? Noge ili hrenovke? Internetom kruže urnebesne slike s plaža, možete li pogoditi što je na njima?

Plavokosa ljepotica odmah je zapalila TV ekrane gledatelja diljem zemlje, pa ne čudi stoga što interes za njom ne jenjava. Vitko tijelo, prekrasno lice i duga plava kosa zaštitni su znakovi naše Tine, a svojom najnovijom objavom na Instagramu natjerala nas je da posumnjamo u ono što nas uče cijeli život - da savršenstvo ne postoji. 

Naime, Tina je pozirala u uskoj plesnoj haljinici posutoj kristalićima i šljokicama, a u prvi plan istaknula je svoje duge, vitke noge koje na prvi pogled jednostavno oduzimaju dah. 

"Čekanje na slobodan dan", napisala je Tina uz fotku, a fanovi su joj odmah požurili ostaviti brojne komplimente u komentarima. Poručili su joj da je kraljica elegancije, kao i da je nestvarno lijepa. Kada vidite fotku o kojoj se govori, vjerujemo da ćete se i vi složiti s tim tvrdnjama. 

Nije mogla hodati, pozirati niti disati: Pjevačica na važan događaj stigla s premalim steznikom