Božica ljepote!

Možda vjerujete da savršenstvo ne postoji, no pogled na ovu domaću damu će vas razuvjeriti

Tina Walme (Marin Tironi/PIXSELL) Tina Walme (Marin Tironi/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Walme (Marin Tironi/PIXSELL) Tina Walme (Foto: Instagram) Tina Walme (Foto: Instagram) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Galerija

Tina Walme svojom nas pojavom uvijek oduševi, no zbog njezine najnovije objave na Fejsu izgubili smo dah.

Poznata hrvatska plesačica Tina Walme u plesnom je svijetu slavna već godinama, no široj se javnosti predstavila proljetos u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je bila mentorica Davoru Gariću. 

Pogledaj i ovo Tina Walme Hmm... Jedna od naših najseksi plesačica objavila je zabranjeni video, prvi put se s tim nije dobro provela: "Pokušajmo ponovno!"

Plavokosa ljepotica odmah je zapalila TV ekrane gledatelja diljem zemlje, pa ne čudi stoga što interes za njom ne jenjava. Vitko tijelo, prekrasno lice i duga plava kosa zaštitni su znakovi naše Tine, a svojom najnovijom objavom na Instagramu natjerala nas je da posumnjamo u ono što nas uče cijeli život - da savršenstvo ne postoji. 

Naime, Tina je pozirala u uskoj plesnoj haljinici posutoj kristalićima i šljokicama, a u prvi plan istaknula je svoje duge, vitke noge koje na prvi pogled jednostavno oduzimaju dah. 

"Čekanje na slobodan dan", napisala je Tina uz fotku, a fanovi su joj odmah požurili ostaviti brojne komplimente u komentarima. Poručili su joj da je kraljica elegancije, kao i da je nestvarno lijepa. Kada vidite fotku o kojoj se govori, vjerujemo da ćete se i vi složiti s tim tvrdnjama. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting for a day off 😅 #show #dance #montenegro #regentportomontenegro #vesnasposa #vikleriruz

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@tina.walme)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey i Lianna Azarian (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Profimedia) +0 Mariah Carey (Foto: Profimedia) Celebrity Nije mogla hodati, pozirati niti disati: Pjevačica na važan događaj stigla s premalim steznikom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene