"Mračno raspoloženje"

Procurio tajni razgovor kraljice Elizabete, njezina izjava o Meghan Markle otkriva što stvarno misli o njoj?

Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Pippa Middleton, Kate Middleton i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Elizabeta II. na balkonu Buckinghamske palače Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 Kraljica Elizabeta - 2 +1 Kraljica Elizabeta Galerija

Tom Bower u svojoj knjizi "Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora" otkriva dosad nepoznate detalje o odnosima u kraljevskoj obitelji.

Britanski autor Tom Bower u svojoj novoj knjizi otkriva nove škakljive detalje odnosa kraljevske obitelji i Meghan Markle te tvrdi da je kraljica Elizabeta svom osoblju od najvećeg povjerenja priznala kako joj je laknulo što Meghan nije prisustvovala sprovodu princa Philipa.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li moguće? Meghan i Harry unijeli su strah na britanski dvor, podmuklo i lukavo žele postići samo jedan cilj?

Bilo je to 17. travnja, samo mjesec dana nakon što su njezin unuk Harry i Meghan sjeli s Oprah Winfrey kako bi snimili senzacionalni intervju koji je potresao kraljevsku obitelj.

"9. travnja 2021. princ Philip je umro. Njegov sprovod zakazan je za 17. travnja, a Harry je stigao u London neposredno prije službe.
Raspoloženje je bilo mračno. Svakodnevno su mediji veličali Philipov izvanredan život i odanost zemlji, a bio je planiran jednostavan sprovod u kapelici Svetog Juraja u Windsoru. Predviđalo se da će vrijeme biti izvanredno, a jedina neizvjesnost bio je odnos između Harryja i njegove obitelji. Kako će se nositi s ocem i bratom?", otkrio je u knjizi naziva "Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora"

Kraljica se pripremala suočiti s javnošću na jedan od najtužnijih dana u svom životu, a kako bi se pridržavala ograničenja zbog koronavirusa, u kapelici je bila sama sa svojim suradnicima od povjerenja.

“Hvala Bogu da Meghan ne dolazi", rekla im je jasno i glasno, tvrdi Bower u knjizi.

Britanski mediji prenose da se navodni komentar odnosi na dramu oko nagađanja o tome hoće li i Harry i Meghan doletjeti iz SAD-a, te da nije riječ o kraljičinoj netrepljivosti prema supruzi svog Harryja, iako su mnogi uvjereni kako je riječ upravo o tome.

Buckinghamska palača odbila je komentirati bilo kakve tvrdnje i zasad se nisu oglasili po tom pitanju.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 6 +18 Anđa Marić - 1 Celebrity Pogledajte video kojim je Anđa Marić sve dirnula, nakon prvih samostalnih koraka uspjela ono što se činilo nemoguće!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson - 9 Woody Harrelson - 5 Woody Harrelson - 6 Woody Harrelson - 12 +26 Woody Harrelson - 8 Celebrity Holivudski glumac srdačno mahao obožavateljima u Splitu, a onda fotografe počastio bezobraznom gestom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene