što li sada smišljaju?

Najnoviji potez Harryja i Meghan s razlogom je potaknuo glasine o još jednom udaru na kraljevsku obitelj

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 4 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle +12 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Princ Harry i Meghan Markle za vikend su posjetili Opru Winfrey, kod koje su se zadržali više od sat vremena te su time potaknuli nagađanja o novom intervjuu s legendarnom voditeljicom.

Princ Harry i Meghan Markle novim potezom potaknuli su nagađanja o još jednom intervjuu s legendarnom Oprom Winfrey.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije to očekivala Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo

Odbjegli kraljevski par za vikend je posjetio voditeljicu u njezinoj vili u Montecitu, a prilikom dolaska tamo ulovili su ih paparazzi.

Na ekskluzivnim fotografijama koje je objavio Daily Mail Harry upravlja automobilom, a Meghan sjedi na stražnjem sjedalu, a s njima je bilo i jedno od njihove djece te žena za koju se vjeruje da je glumica Janina Gavankar. Navodi se i da se par zadržao više od sat vremena na Oprinu imanju, koje je od njihova američkog doma udaljeno svega nekoliko minuta vožnje.

Šuškanja o mogućem drugom intervjuu para pojavila su se samo nekoliko tjedana nakon njihova prvog zajedničkog posjeta Velikoj Britaniji od napuštanja kraljevskih dužnosti, a povod je bio planitasti jubilej Kraljice Elizabete II.

Tom je prilikom Harryjeva baka prvi put upoznala svoju praunučicu Lilibet, a nakon dugo vremena vidjela je i praunuka Archieja.

Podsjetimo, Harry i Meghan prije 18 mjeseci Opri su dali ekskluzivni intervju u kojem su progovorili o razlozima napuštanja kraljevskih dužnosti i preseljenju u SAD, a iznijeli su i neke teške optužbe protiv članova britanske kraljevske obitelji.
Intervju je uživo gledalo više od 49,1 milijuna ljudi, a izazvao je burne reakcije javnosti.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 6 +17 Maja Šuput - 4 Celebrity Majin Bloom već je glavna zvijezda nove sezone "Supertalenta", pogledajte prizore od kojih ćete se rastopiti!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 6 +15 Milica Pavlović i Saša Matić Celebrity Seksi Srpkinja tijekom nastupa zaboravila na opasni prorez na haljini, pa pokazala više nego što je planirala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene