Kakav život!

Sa samo 13 godina se probila na svjetske piste i kao djevojčica uzdržavala majku, a danas za njezin talent svi znaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olga Kurylenko ukrajinska je manekenka i glumica koja je zahvaljujući filmu "Zrno utjehe" osvojila srca publike diljem svijeta. Povodom njezina rođendana istražili smo detalje iz njezina života.

Manekenka i bivša Bondova djevojka Olga Kurylenko rođena je u Ukrajini 1979. godine, a radi se o ljepotici koja je svojim talentom obišla čitav svijet. Roditelji su joj se rastali kada je imala tri godine te je odrasla uz majku, a s ocem je tijetko kada komunicirala.

Pogledaj i ovo showbuzz Tajna uspjeha Jela je kupus za veće grudi!

Lovac na talente otkrio ju je kada je imala tek 13 godina na ulicama Moskve, a s 15 se ondje i preselila. Već sa 16 godina živjela je u Parizu, a do svoje punoljetnosti je krasila naslovnice časopisa Vogue i Elle. Svojim je radom uzdržavala i majku koja je cijelo vrijeme bila u Ukrajini. Pojavila se i u nekoliko video-spotova za pjesme, a prvi glumački angažman bio joj je u Sealovoj pjesmi "Love's Divine" iz 2003. Nastavila je baviti se glumom i pojavila se u nekoliko francuskih filmova za koje je dobila i nekoliko nagrada.

Najveći filmski uspjeh joj je uloga Bondove djevojke Camille Montes iz 2008. godine u serijalu filmova o slavnom tajnom agentu "Zrno utjehe". Kurylenko je uz bok Danielu Craigu glumila djevojku koja se sa Jamesom Bondom bori za osvetu smrti svojih roditelja. Nakon toga je glumila i s Russelom Croweom, a pojavila se i u nekoliko serija.

Francusko državljanstvo ova je ljepotica dobila 2001., godinu nakon što je pred oltar stala s francuskim modnim fotografo Cedricom can Molom. Par se četiri godine nakon rastao, nakon čega se ona ponovno skrasila s Damianom Gabrielleom 2006. U braku su bili tek godinu dana, a Olga se 2009. preselila u London. Sa svojim bivšim partnerom Maxom Benitzom ima sina, a bivša manekenka i glumica ne voli previše pričati o svom privatnom životu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William (Foto: Profimedia) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) +0 Princ WIlliam (Foto: AFP) Zanimljivosti Procurile nikad viđene fotografije princa Williama i nepoznate plavuše, Kate nije bilo na vidiku, a vidljivo je da je popio čašicu više

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene