''Pazite na sebe!''

Bondova djevojka pozitivna na koronavirus: "Već tjedan dana sam bolesna, zaključala sam se u kuću"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica i manekenka Olga Kurylenko u filmu "Zrno utjehe" 2008. s Danielom Craigom utjelovila je agenticu Camille Montes, a u nedjelju navečer objavila je da je pozitivna na koronavirus.

Manekenka i bivša Bondova djevojka Olga Kurylenko (40) otkrila je u nedjelju navečer kako je pozitivna na koronavirus. 

Pogledaj i ovo showbuzz Tajna uspjeha Jela je kupus za veće grudi!

Naime, Olga se oglasila na Instagramu i napisala kako je u izolaciji u svom domu. "Zaključala sam se u svom domu nakon što sam saznala da sam pozitivna na koronavirus. Zapravo, bolesna sam već gotovo tjedan dana. Temperatura i umor su moji simptomi. Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno", objavila je glumica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locked up at home after having tested positive for Coronavirus. I’ve actually been ill for almost a week now. Fever and fatigue are my main symptoms. Take care of yourself and do take this seriously! Сижу в изоляции дома с диагнозом Коронавирус. Уже почти неделю болею. Температура и слабость - мои основные симптомы. Будьте осторожны и принимайте это во всерьёз! #coronavirus #коронавирус

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on

Kurylenko više od 10 godina živi u Londonu, kako piše Daily Mail, no ne zna se je li u tom gradu u samoizolaciji. 

Glumica je najpoznatija po ulozi Bondove djevojke. Naime, u filmu "Zrno utjehe" 2008. s Danielom Craigom (52) utjelovila je agenticu Camille Montes.

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Marko Braić - 4 Nives Celzijus i Marko Braić - 8 Nives Celzijus i Marko Braić - 1 +0 TLZP: Marko Braić i Nives Celzijus kao Camila Cabello i Shawn Mendes Celebrity Izdanje Nives Celzijus koje se komentira: Možda je bila zakopčana do grla, ali donji dio haljine priča drugu priču

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene