Prilikom druge kraljevske turneje Australijom princeza Diana i princ Charles posjetili su jedno industrijsko postrojenje, gdje je zabilježen rijedak trenutak njihove sreće.

Galerija


Britanski mediji objavili su nikad viđeni video pokojne princeze Diane kako se oduševljeno smije u društvu svog supruga princa Charlesa, koji je prema mišljenju obožavatelja kraljevske obitelj dokaz da su i oni imali sretnih trenutaka, kada nisu mrzili jedno drugo.

Vezani članci Princeza Diana (Foto: Profimedia) Teret slave na sebe je preuzela kad se s 20 godina udala za princa, a zbog njezine tragične smrti svijet i danas tuguje Princeza Diana Pikanterije koje će uzdrmati kraljevsku obitelj: Goli gosti na hodnicima palače, ljubavne afere i najžešće svađe

Kratka snimka nastala je 1985. godine kada je kraljevski par posjetio Australiju i tom prilikom posjetio neka industrijska postrojenja, točnije talionicu aluminija u Portlandu, pa su Diana i Charles na glavama morali nositi zaštitne kacige. Ona se u jednom trenutku počela tome smijuljiti prije nego što je rukama zatvorila usta kako bi zaustavila glasno smijanje pred svima.

"Smiju li vam se žene svaki put kada stavite kacigu na glavu?" pitao je Charles u šali radnike koje je pozdravljao.

Video pogledajte ovdje. 

Bila je to Dianina druga kraljevska turneja Australijom, koja se održala dvije godine nakon njezina prvog posjeta toj zemlji, koji je nedavno bio i prikazan u hit-seriji "Kruna".

Slatki trenutak prikazan u videu oduševio je obožavatelje kraljevske obitelji.

"Sjećam se da je Harry u jednom dokumentarcu rekao kako je smijeh njegove majke bio nevjerojatan. Izgleda da stvarno jest", "Ovo su bila njihova sretna vremena", "Obožavam način na koji se smijala", "Samo je Diana mogla nositi kacigu na ovako trendi način", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju