Monika Kravić i Fran Olujić vjenčali su se prije nekoliko dana u Zagrebu, a ove jeseni stiže im i prinova.

Galerija


Bivša voditeljica i producentica Monika Kravić zaintrigirala je mnoge nakon što je na Instagramu objavila prvu fotografiju sa svog vjenčanja s odvjetnikom Franom Olujićem, a sada je magazin Gloria otkrila i emotivne detalje sa svadbe.

Vezani članci Monika Kravić Monika Kravić se zaručila za poznatog zagrebačkog odvjetnika: Otkriveno i gdje se dogodila prosidba Monika Kravić - 1 Monika Kravić otkrila dio svog zagrebačkog stana, a opisom je dobro nasmijala pratitelje na Instagramu

Naime, Monika je ispričala kako je vjenčani buket, koji cijelo vrijeme gotovo nije ispuštala iz ruku, imao posebno značenje za nju, a bio je zapravo posvećen njezinim sinovima i pokojnoj majci.

"Sve je u detaljima - s porukom", objasnila je i na svom profilu na Instagramu.

Monika i Fran vjenčali su se u subotu 1. svibnja, a njemu je vjenčani kum bio Novica Petrač. Vjenčanje je uslijedilo dva mjeseca nakon što se doznalo da su se zaručili, a par ni tada nije želio za medije odavati puno detalja o svojoj vezi. Nakon vijesti o vjenčanju otkriveno je da je Monika trudna četiri mjeseca, a njoj blizak izvor za magazin Story otkrio je da čeka sina, odnosno da će supružnici postati roditelji ove jeseni.

Prvi put viđeni su zajedno u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom. Prema pisanju domaćih medija, par je započeo vezu u jesen 2019. godine, no rijetko ih se moglo vidjeti u javnosti. Monika se s društvene scene povukla 2003. godine nakon što se udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića te se posvetila obiteljskom životu i odgoju dvojice sinova koje su dobili. Od Mamiće se razvela 2017. godine.

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

Grašina voditeljica komunikacija potvrdila da on i Danijela više ne žive na istoj adresi, ukratko otkrila i koji je razlog tome