Jako lijepo

Monika Kravić podijelila prvu fotografiju s vjenčanja, vidi se da je pazila baš na svaki detalj

Fran Olujić Fran Olujić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Fran Olujić Galerija

Monika Kravić je na Instagramu objavila prvu fotografiju s vjenčanja s Franom Olujićem s kojim čeka i prvo zajedničko dijete.

Bivša voditeljica i producentica Monika Kravić na svom je Instagramu objavila prvu fotografiju s vjenčanja na kojem se udala za poznatog zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, te privukla veliku pozornost svojih pratitelja.

Pogledaj i ovo Fran Olujić sa sinom Ivanom mamina slika i prilika! Suprug jedne od najljepših domaćih voditeljica snimljen u šetnji s njihovim sinčićem, kojeg su dosad uspješno skrivali od javnosti!

Na fotografiji se jasno vidi Monikina bijela vjenčanica s dubokim dekolteom, bijele sandale i šareni buket cvijeća.

"Sve je u detaljima - s porukom", napisala je kratko uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONIKA KRAVIĆ (@monikakravic)

"Divno", "Čestitam od srca, sretan je što te ima", "Jako sam sretna zbog vas", "Predivno, mnogo sreće", "Čestitam, divna ženo", dio je brojnih poruka i čestitki koje je dobila u komentarima.

Par se vjenčao u subotu 1. svibnja, a Franu je vjenčani kum bio Novica Petrač. Vjenčanje je uslijedilo dva mjeseca nakon što se doznalo da su se zaručili, a par ni tada nije želio za medije odavati puno detalja o svojoj vezi. Nakon vijesti o vjenčanju otkriveno je da je Monika trudna četiri mjeseca, a njoj blizak izvor je za magazin Story otkrio da čeka sina, odnosno da će supružnici postati roditelji ove jeseni.

Prvi put viđeni su zajedno u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom. Prema pisanju domaćih medija, par je započeo vezu u jesen 2019. godine, no rijetko ih se moglo vidjeti u javnosti. Monika se s društvene scene povukla 2003. godine nakon što se udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića te se posvetila obiteljskom životu i odgoju dvojici sinova koje su dobili, a od kojeg se razvela 2017. godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar Grašo +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Grašina voditeljica komunikacija potvrdila da on i Danijela više ne žive na istoj adresi, ukratko otkrila i koji je razlog tome

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene