Monika Kravić je na Instagramu objavila prvu fotografiju s vjenčanja s Franom Olujićem s kojim čeka i prvo zajedničko dijete.

Galerija


Bivša voditeljica i producentica Monika Kravić na svom je Instagramu objavila prvu fotografiju s vjenčanja na kojem se udala za poznatog zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, te privukla veliku pozornost svojih pratitelja.

Vezani članci Monika Kravić Monika Kravić se udala za poznatog zagrebačkog odvjetnika nakon manje od dvije godine veze Monika Kravić Monika Kravić se zaručila za poznatog zagrebačkog odvjetnika: Otkriveno i gdje se dogodila prosidba

Na fotografiji se jasno vidi Monikina bijela vjenčanica s dubokim dekolteom, bijele sandale i šareni buket cvijeća.

"Sve je u detaljima - s porukom", napisala je kratko uz objavu.

"Divno", "Čestitam od srca, sretan je što te ima", "Jako sam sretna zbog vas", "Predivno, mnogo sreće", "Čestitam, divna ženo", dio je brojnih poruka i čestitki koje je dobila u komentarima.

Par se vjenčao u subotu 1. svibnja, a Franu je vjenčani kum bio Novica Petrač. Vjenčanje je uslijedilo dva mjeseca nakon što se doznalo da su se zaručili, a par ni tada nije želio za medije odavati puno detalja o svojoj vezi. Nakon vijesti o vjenčanju otkriveno je da je Monika trudna četiri mjeseca, a njoj blizak izvor je za magazin Story otkrio da čeka sina, odnosno da će supružnici postati roditelji ove jeseni.

Prvi put viđeni su zajedno u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom. Prema pisanju domaćih medija, par je započeo vezu u jesen 2019. godine, no rijetko ih se moglo vidjeti u javnosti. Monika se s društvene scene povukla 2003. godine nakon što se udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića te se posvetila obiteljskom životu i odgoju dvojici sinova koje su dobili, a od kojeg se razvela 2017. godine.

Grašina voditeljica komunikacija potvrdila da on i Danijela više ne žive na istoj adresi, ukratko otkrila i koji je razlog tome

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe