Meghan Markle tvrdi kako je njezino ime obrisano iz rodnog lista sina Archieja te da iza toga stoji kraljevska palača, a to je nju jako pogodilo.

Galerija


Iako su britanski mediji tvrdili kako je Meghan Markle u tajnosti promijenila podatke na rodnom listu svog sina Archieja, kojeg je dobila s princem Harryjem, čini se da su se stvari odigrale ipak nešto drugačije, a o svemu se oglasila i sama Meghan preko svog glasnogovornika.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan i Harry podijelili su najnoviju fotografiju sina Archieja i napravili divan potez u njegovu čast! Princ Harry - 1 Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji

Meghan tvrdi kako je Buckinghamska palača dala uputu da se njezino ime izbriše iz rodnog lista sina joj Archieja, kojeg je dobila s princem Harryjem prije dvije godine.

Naime, ime Rachel Meghan uklonjeno je iz Archiejeva rodnog lista, a umjesto njih stoji samo natpis Njezino kraljevsko visočanstvo vojvotkinja od Sussexa.

Vjerovalo se da je to u skladu s tradicijom i svojevrsna posveta princezi Diani, koja je preferirala da ju oslovljavaju s Njezino kraljevsko visočanstvo princeza od Walesa, ali Meghanin glasnogovornik tvrdi da je promjenu imena na javnim dokumentima 2019. godine diktirala palača. Ona je preko njega poručila da je uvredljivo sugerirati da je željela biti bezimena na rodnom listu svog djeteta.

"Promjenu imena na javnim dokumentima 2019. godine diktirala je Palača, što potvrđuju i dokumentima njezinih visokih dužnosnika. Meghan kao vojvotkinja od Sussexa to nije zatražila, baš kao ni vojvoda od Sussexa", izjavio je glasnogovornik za Telegraph.

To je pokrenulo lavinu nagađanja i pitanja zašto se to dogodilo, a kraljičin bivši tajnik Dickie Arbiter izjavio je kako je to možda bio dio njihova ranijeg plana. Nekoliko mjeseci nakon toga Meghan i Harry napustili su kraljevsku obitelj, a sada je otkriveno kako će on početkom srpnja posjetiti Veliku Britaniju, ali bez nje.

Bit će to Harryjev prvi posjet obitelji nakon što ju je napustio i odrekao se svojih kraljevskih povlastica. Dio njemu bliskih izvora tvrdi da planovi još nisu definirani te da mnogo toga ovisi o tome hoće li ograničenja putovanja zbog pandemije koronavirusa biti i dalje na snazi.

No kako stvari zasad stoje, Harry će u Veliku Britaniju otići bez Meghan i sina Archieja, što je Meghan navodno odlučila iz osobnih i praktičnih razloga.

Severina i njezin muž Igor Kojić najnovijim potezom ponovno potaknuli šuškanja o svom odnosu

Neodoljivi šarmer ljubio je istu ženu 29 godina, a sad iznenadio razvodom: Strani mediji se raspisali o misterioznoj brineti s kojom je viđen