Nazvale sinove po njemu

Rijetki znaju za Charlesovu ljubav sa ženom najboljeg prijatelja, ona i Camilla nisu se mogle podnijeti

Dale Kanga Tyron Dale Kanga Tyron Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dale Kanga Tryon Dale Kanga Tryon - 1 Dale Kanga Tryon - 2 Dale Kanga Tryon Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Camilla i Charles s djecom Kralj Charles III. Charles i Camilla ispred Buckinghamske palače Kralj Charles III. - 1 +4 Prince Charles Galerija

Dale Kanga Tryon osvojila je kralja Charlesa ljepotom i svojom australskom neformalnošću, a rijetki znaju da je ona bila njegova velika ljubav.

Otkako je postao kralj Charles III u središtu je pažnje brojnih svjetskih medija, baš kao i njegova supruga Camilla Parker Bowles za koju se smatra da je ljubav njegova života, no rijetki znaju da je osim nje i pokojne princeze Diane imao još jednu veliku ljubav.

Pogledaj i ovo Princ Harry Opravdan razlog ili izlika? Princ Harry stiže u London, ali otac ga vjerojatno neće vidjeti, sada se zna i zašto!

Njezino ime bilo je Dale Kanga Tryon, bila je Australka koja se udala za jednog od prinčevih najboljih prijatelja, Lorda Anthonyja Tryona, a britanski su mediji svojevremeno pisali kako joj afera s Charlesom slomila srca i um.

Dale je Charlesa upoznala preko supruga, a njezina ljepota i australska neformalnost ubrzo su osvojile njegovo srce. Zapravo, obožavao ju je i ostatak njegove obitelji, pa su ona i lord Tryon čak bili pozvani u Balmoral, gdje je jahala s kraljicom.

Ubrzo je Lord Tryon pozvao Charlesa u svoju ribarsku kolibu na Islandu, gdje se današnji kralj brzo zaljubio u ženu svog prijatelja. Odjednom je Dale otkrila ogromnu moć koju u visokom društvu ima žena koja je postala prinčeva ljubavnica. Bilo je to nešto što je i Camilla itekako dobro razumjela, ali ženi srednje klase iz Melbournea je to bilo pravo otkriće.

"Neki čak govore da je Charles nju opisivao kao jedinu ženu koja ga razumije. Dale je tijekom godina jako pažljivo pričala o Charlesu o medijima te je negirala sve navode da je ikada bila u vezi s princem", kaže izvor blizak kraljevskoj obitelji.

U isto vrijeme dok je bio s Dale navodno je počela i njegova romansa s Camillom. Dale i Camilla nazvale su svoje sinove Charles, i jednom i drugom princ je bio kum, a jedna drugu nisu mogle podnijeti.

Dale je preminula 1997. godine, samo tri mjeseca nakon smrti princeze Diane.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Adrien Brody i Georgina Chapman - 9 Adrien Brody i Georgina Chapman - 7 Adrien Brody i Georgina Chapman - 8 Adrien Brody i Georgina Chapman - 4 +7 Adrien Brody i Georgina Chapman - 3 Celebrity Dugo je skrivao vezu s bivšom ženom najomraženijeg čovjeka u Hollywoodu, no više se ne ustručava pokazati koliko je zaljubljen!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene