Ne nalikuje na sebe

Dugo je nije nigdje bilo, a sad kad se pojavila rijetki su je prepoznali zbog viška kila i nove frizure

Lana Del Rey (Foto: Getty) Lana Del Rey (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Del Rey (Foto: Getty) Lana Del Rey (Foto: Getty) +0 Lana Del Rey (Foto: Getty) Galerija

Lana Del Ray prošetala u neprepoznatljivom izdanju i bez zaručničkog prstena na ruci kojeg je nedavno pokazala u popularnom showu i to samo nakon pet mjeseci veze.

Nakon što je njezine obožavatelje iznenadila vijest da je zaručena 35-godišnja pjevačica Lana Del Rey sada je ponovno sve iznenadila i to svojim imidžem, nakon što se neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti.

Pogledaj i ovo Lana Del Rey svi su je gledali Neprimjeren outfit za crkvu pjevačice koja se više ne pojavljuje često u javnosti, a sve ju je teže i prepoznati!

Vijest o zarukama s glazbenikom Claytonom Johnsonom kojeg je navodno upoznala preko aplikacije za upoznavanje novih ljudi nije potvrdila, a na najnovijim fotografijama nema ni zaručnički prsten na ruci na kojoj trenutačno nosi langetu, a kako se ozlijedila nije poznato.

No ono što je sve iznenadilo je njezin izgled i višak kilograma koje je očito prikupila iz nekog razloga i pozdravila se sa svojom vitkom linijom. Promjena je došla do izražaja u uskoj sivoj majici i kratkim vrućim hlačicama u kojim se uputila do obližnjeg restorana brze hrane. Detalj koji je sve jako iznenadio je i njezina duga tamna kosa, jer je prije samo dva mjeseca imala kratku frizuru platinaste nijanse.

Lana je nedavno gostovala u showu slavnog voditelja Jimmyja Fallona u kojem je nosila dijamantni prsten na ruci, što je američkim medijima dalo povod da se raspišu o zarukama s Johnsonom nakon samo pet mjeseci veze. Par se upoznao na aplikaciji za spojeve u kolovozu ove godine, a vezu su započeli samo pet mjeseci nakon što je Lana prekinula s policajcem Seanom Larkinom, izvjestio je Daily Mail.

Inače, Lana je prošlosti navodno bila zaručena za pjevača Barrieja-Jamesa O'Neilla, no ni te zaruke nikada nije bila službeno potvrdila.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput - 5 +2 Maja Šuput - 2 Celebrity Pogledajte haljinu kojom je Maja okončala svoju prvu voditeljsku avanturu, mislila je na baš sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene