bravo!

Kate Middleton se može pohvaliti s još jednim značajnim postignućem: "Željela sam doći do priče pojedinaca"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton je s komisijom odabrala 100 portreta koji su uvršteni u knjigu "Držite se mirno: portret naše nacije 2020. godine" koja se bavi pandemijom koronavirusa i prvim britanskim zatvaranjem.

Kate Middleton u nedjelju je izdala knjigu fotografskih portreta snimljenih tijekom britanskih zatvaranja za koju je rekla da predstavlja trajni zapis o pandemiji.

Pogledaj i ovo kralj Charles - 3 burno razdoblje za njega Kralj Charles viđen prvi put nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest o njegovoj smrti, zbunjeno je sve promatrao iz automobila

Supruga princa Williama prošle je godine započela projekt s Nacionalnom galerijom portreta, pozivajući ljude da predaju fotografije snimljene tijekom prvog britanskog zatvaranja.

Komisija čija je članica i Kate, između 31.000 portreta, odabrala je njih 100. Prije knjige, fotografije su bile prikazane na digitalnim izložbama i izložbama zajednica.

"Kroz 'Hold Still' ('Držite se mirno') željela sam iskoristiti snagu fotografije radi stvaranja trajnog zapisa onoga što smo svi proživjeli - željela sam doći do priče pojedinaca i dokumentirati značajne trenutke za obitelji i zajednice tijekom života u pandemiji", napisala je Kate u uvodu knjige.

Knjiga pod nazivom "Držite se mirno: portret naše nacije 2020. godine" bit će dostupna od 7. svibnja, točno godinu dana od početka projekta. Neto prihod će se raspodijeliti između Nacionalne galerije portreta i britanske dobrotvorne organizacije za mentalno zdravlje, Mind.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene