Kate Hudson pokazala je zavidnu liniju u žutom badiću dok uživa u obiteljskom odmoru u Grčkoj.

Galerija


Američka glumica i miljenica publike Kate Hudson uživa na odmoru u sunčanoj Grčkoj, a društvo joj pravi cijela obitelj, a paparazzi bilježe svaki njihov pokret.

Vezani članci Goldie Hawn Legendarna plavuša oduševila videom s unučicom, svi se dive njezinoj energiji u osmom desetljeću Vila Jennifer Garner Bitka za Božić: Pogledajte milijunske domove slavnih ukrašene za blagdane, jedna obitelj posebno si je dala oduška

42-godišnju Kate snimili su tako u žutom badiću s dubokim dekolteom, u kojem je do izražaja došla njezina vitka linija i to nakon što je rodila troje djece. Čini se da nije imala problema s vraćanjem forme, a nešto je pokupila dobrih gena od svoje slavne majke Goldie Hawn koja se može pohvaliti top formom u osmom desetljeću.

Kate i Goldie pridružili su se i njihovi partneri Danny Fujikawa i Kurt Russell koji svoje bolje polovice nisu ispuštali iz vida, a Kate je neke trenutke uživanja podijelila i sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu. 

Kate se prije godinu dana našla na povijesnoj naslovnici magazina People Beautiful na kojoj je pozirala s majkom i tada jednogodišnjom kćeri Rani, a bio je to prvi put da su se tri generacije jedne obitelji našle na istoj naslovnici. Kate je svoju prvu naslovnicu snimila sa samo 17 godina za časopis InStyle, kada je pozirala u Goldienu zagrljaju.

Glumica je 2-godišnju kćer Rani dobila sa sedam godina mlađim Dannyjem, a s bivšim partnerima ima i danas 16-godišnjeg sina Rydera kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, pjevačem Chrisom Robinsonom, te 8-godišnjeg Binghama kojeg je dobila s bivšim zaručnikom, frontmenom grupe Muse Mattom Bellamyjem.

Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

Pogledajte luksuzni stan u kojem je uživao Novak Đoković, sve dok ga ovih dana nije prodao po vrtoglavoj cijeni