Slaba je na glazbenike

Dobila je troje djece s tri različita muškarca, a od posljednjeg se odvaja u rijetkim trenucima i ne suzdržava se od sočnih poljubaca u javnosti

Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 3 Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 3 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 3 Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Getty Images) Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Matt Bellamy (Foto: AFP) Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 4 Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 2 Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 1 Kate Hudson (Foto: Instagram) Kate Hudson (Foto: Instagram) +8 Kate Hudson (Foto: Instagram) Galerija

Kate Hudson razmjenjivala je nježnosti sa sedam godina mlađim suprugom Dannyjem Fujikawom, a odlučili su se okušati i u nekim sportskim aktivnostima.

Slavna oskarovka i američka glumica Kate Hudson uživa na odmoru u sunčanoj Grčkoj, a na jednoj od tamošnjih plaža uspjeli su je uhvatiti paparazzi, i to dok je izmjenjivala nježnosti sa svojim dečkom Dannyjem Fujikawom s kojim je u vezi od 2017. godine.

Pogledaj i ovo Kate Hudson (Foto: AFP) ''Djeca moraju jesti'' Slavna glumica objavila fotografiju na kojoj doji kćer, nije izostala reakcija obožavatelja

42-godišnja Kate snimljena je kako strastveno ljubi sedam godina mlađeg glazbenika, a dodatnu pozornost privukao je i njezin seksepilni badić s dubokim dekolteom, a ni riskantni model nije ju spriječio da se okuša u veslanju kanua.

Par ima 2-godišnju kćer Rani, a s bivšim partnerima Kate ima i danas 16-godišnjeg sina Rydera kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, pjevačem Chrisom Robinsonom, te 8-godišnjeg Binghama kojeg je dobila s bivšim zaručnikom, frontmenom grupe Muse Mattom Bellamyjem.

Zvijezdu romantičnih komedija na Instagramu prati 15 milijuna ljudi, ona s njima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života, a pohvalila im se i da se trenutačno nalazi u Europi.

Kate se prije godinu dana našla na povijesnoj naslovnici magazina People Beautiful na kojoj je pozirala s majkom, legendarnom glumicom Goldie Hawn, i tada jednogodišnjom kćeri Rani, a bio je to prvi put da su se tri generacije jedne obitelji našle na istoj naslovnici.

Kate je svoju prvu naslovnicu snimila sa samo 17 godina za časopis InStyle, kada je pozirala u Goldienu zagrljaju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Celebrity Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene