Preslatko!

Vrsaljkova partnerica Kaja objavila je novi obiteljski video, manekenka više ne krije koliko uživa u majčinstvu!

Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 3 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar na Instagramu - 3 Kaja Vidmar na Instagramu - 2 Kaja Vidmar na Instagramu - 1 Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar +22 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Galerija

Kaja Vidmar podijelila je video na kojem se mazi sa svojom kćerkicom u krevetu te tako pokazala koliko ju majčinstvo čini sretnom.

Slovenska manekenka i partnerica nogometaša Šime Vrsaljka, Kaja Vidmar ne skriva koliko ju je majčinstvo promijenilo i učinilo sretnijom osobom. 

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Na svom Instagram storiju podijelila je video na kojem izmjenjuje nježnosti sa svojom četveromjesečnom kćerkicom Viktorijom koju je dobila s Vrsaljkom. 

Otkako su, nakon brojnih šuškanja, konačno priznali da su postali nova obitelj, Kaja i Šime ne prestaju dijeliti predivne obiteljske trenutke na svojim društvenim mrežama.

Kaja je tako nedavno objavila fotografiju na kojoj se vide njezine i kćerkine noge, a Šime fotografiju na kojoj je pozirao sa svoje dvoje djece, malenom Viktorijom i sinom Brunom kojeg je dobio s bivšom suprugom Mateom.

Ranije je za slovenski 24ur otkrila neke detalje o ocu djeteta i svojem partneru, kojeg je do sada tajila.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", izjavila je Kaja.

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Kaja je višemjesečna šuškanja o njihovoj vezi potvrdila nedavno crtežom njih troje uz opis ''Moje sve'', a otad je osvanula i prva zajednička fotografija s jahte i međusobna dijeljenja na društvenim mrežama.

S njegovom obitelji i njime bila je na krstarenju Jadranom, a tamo je povela i svoju sestru Laru Vidmar.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leticia Calderon Leticia Calderon Leticia Calderon - 3 Leticia Calderon +4 Leticia Calderon Nekad i sad Legendarna Esmeralda prije više od 20 godina prikovala je Hrvatsku uz male ekrane, zbog nje su se plaćale i mise, a kasnije se doznala gorka istina

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene