Ne zna se koja je ljepša!

Partnerica Šime Vrsaljka pokazala zgodnu sestru koja uživa na krstarenju s ostatkom njegove obitelji!

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 3 +19 Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar podijelila je na Instagram profilu fotku s jahte na kojoj uživa sa svojom sestrom Larom i djevojkom Šiminog brata.

Slovenska manekenka i partnerica slavnog nogometaša Šime Vrsaljka, Kaja Vidmar vidno uživa u ljetu ploveći na jahti sa svojim odabranikom i njegovom obitelji.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Kaja je sa sobom povela i svoju zgodnu sestru Laru Vidmar s kojom je podijelila fotografiju na svom Instagramu gdje poziraju na jahti u društvu dugogodišnje djevojke Šiminog brata,Marije Meri Rašin.

Nasmiješene i sretne pozirale su u ljetnim čipkastim ogrtačima ispod kojih se nazirao badić, a kao ukras dodale su i popularne marame za kosu, ali i sunčane naočale.

"Curke" , stajalo je u opisu ispod fokte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

"Lijepe", "Predivne", "Carice", "Divne", samo su neki od komplimenata koje su im uputili obožavatelji.

Kaja je u pričama na Instagramu objavila nekoliko snimki s jedrenja, na kojima je otkrila da uživa u društvu Šimine majke Branke i dugogodišnje djevojke njegova brata Meri Rašin. Uz to je pokazala i zavidnu liniju samo dva mjeseca nakon što su ona i Šime dobili prvo zajedničko dijete, kćer Viktoriju.

Lijepa Slovenka nedavno je na Instagramu podijelila i crtež na kojem je označila Vrsaljka, a u opis je stavila: "Moje sve".

Uslijedila je lavina čestitki paru, o čijoj se vezi dugo nagađalo u javnosti, a glasine je dodatno rasplamsala videosnimka koja je otkrila da su skupa bili i na vjenčanju Dominika Livakovića i Helene Matić u Zadru.

Ranije je za slovenski 24ur otkrila neke detalje o ocu djeteta i svojem partneru, kojeg je do sada tajila.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", izjavila je Kaja.

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić +16 Janko Popović Volarić Zanimljivosti Janko Popović Volarić više ne izgleda ovako: Pustio je kosu i bradu, pogledajte ovu ogromnu transformaciju!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 2 +22 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Celebrity Bojana Gregorić Vejzović zanosnu figuru istaknula je u svilenoj, svečanoj haljini: ''Kao boginja!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene