pročitajte što piše

Ispod novog kipa princeze Diane ugravirani su simbolični stihovi koji za nju imaju posebno značenje

Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +0 Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) Galerija

Ispod novootkrivenog kipa princeze Diane u Londonu ugravirani su stihovi pjesme "The Measure of A Man".

Povodom 60. rođendana pokojne princeze Diane njezini sinovi, prinčevi William i Harry, u Londonu su otkrili kip posvećen njoj.

Pogledaj i ovo Princ William Ne može to podnijeti Princa Williama jedna stvar oko nove sezone ''Krune'' iznimno je naljutila: ''Iznova iskorištavaju mamu...''

U podnožju kipa smještenog u vrtu Sunken u sklopu Kensingtonske palače ispisani su stihovi pjesme "The Measure of A Man", koja je recitirana i na memorijalnoj misi za princezu Dianu 2017. godine, povodom 10. obljetnice njezine tragične smrti, piše časopis People.

"Ovo je mjerilo vrijednosti žene kao žene, nevezano za njezino rođenje. Nije važno gdje je boravila, već je li imala srce i kako je odigrala ulogu koju joj je Bog namijenio", piše ispod kipa koji je izradio Ian Rank-Broadley. Ovi se stihovi obično čitaju na sprovodima.

Ispod kipa piše i princeza od Walesa, Diana te datum njegova otkrivanja.

"Cilj statue je bio da prikazuje Dianinu toplinu, eleganciju i energiju", objasnili su iz Buckinghamske palače. Dodali su da se osvrće na razdoblje u kojem je ona dobila samopouzdanje i bila ambasador u humanitarne svrhe te je bila poznata po svom velikom suosjećanju s ljudima.

Svečana ceremonija otkrivanja Dianina kipa održala se 1. srpnja, a Harry i William su ostavili prijašnje razmirice po strani kako bi zajedno odali počast svojoj voljenoj majci.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Vladimir Posavec: Predstava o Tesli - 3 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 3 +0 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Celebrity Momčilo Otašević raznježio sve rijetkom fotografijom s kćerkicom Mašom: "Predivni tata i njegova princeza"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene