George i Amal Clooney navodno uopće nisu poznavali princa Harryja i Meghan Markle sve do dolaska na njihovo kraljevsko vjenčanje.

Galerija


Holivudski glumac George Clooney i njegova supruga Amal bili su jedni od uvaženih gostiju na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle 2018. godine u Velikoj Britaniji. S obzirom na to svi su bili uvjereni kako se svi godinama već poznaju i u dobrim su odnosima, međutim sada je otkrivena iznenađujuća vijest da se oni zapravo uopće do vjenčanja nisu ni poznavali.

Vezani članci George i Amal Clooney Omiljeni šarmer se pohvalio novim vještinama i otkrio što ne smije raditi da mu supruga ne poludi Princ Harry i Meghan Markle Meghan i Harry znaju spol drugog djeteta, a ime sigurno neće biti očekivano, nagađa se koje će odabrati

Štoviše, 59-godišnji George i Amal u crkvi su bili su smješteni na vrlo važnim mjestima, pored ostalih uzvanika bliskih mladencima i obitelji, pa su mnogi pretpostavili kako je to i više nego dovoljan dokaz njihove bliskosti.

Međutim, čini se kako je George drugim uzvanicima vjenčanja ispričao kako on i Amal ne poznaju dobro Harryja i Meghan, tvrdi novinarka Rachel Johnson.

"Priča se da se bivša cimerica pokojne princeze Diane imena Carolyn Bartholomew, dok je čekala da svečanost započne, obratila paru pokraj sebe i pitala ih odakle poznaju Harryja i Meghan. Bili su to Clooneyjevi, koji su joj odgovorili da ih ne poznaju", izjavila je Rachel.

Dodala je kako smatra da Oprah Winfrey, James Corden te supružnici Beckham također nikako ne mogu biti dugogodišnji i dobri prijatelji kraljevskog para, iako su također sjedili na povlaštenim mjestima.

George i Amal izazvali su pomutnju stigavši na vjenčanje i bili su jedni od 200 gostiju koji su se našli na ekskluzivnom popisu za noćnu zabavu u Frogmore Houseu.

Iznenadila je objavom da čeka bebu, a onda je trbuščić pokazala u haljini koju samo ona može odjenuti