Gdje je zapelo?

Na vjenčanju za koje "nikoga nije briga" svi su čekali ovaj holivudski par, no on se nije pojavio

George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) +0 George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Galerija

Danas su se u Windsoru vjenčali princeza Eugenie i njezin dugogodišnji partner Jack Brooksbank.

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank vjenčali se u Windsoru.

Pogledaj i ovo Amal Clooney, George Clooney dotaknuo se i djece Vječiti šarmer bocnuo obožavanu suprugu Amal: "Briljantna je odvjetnica, no bolje da.."

Omiljena unuka kraljice Elizabete II. izgovorila je sudbonosno "da" u bajkovitoj vjenčanici koju potpisuju Peter Pilotto i Christopher De Vos, dok je njezin 4 godine stariji suprug blistao u elegantnom crnom odijelu.

Na vjenčanju su bili brojni članovi kraljevske obitelji, među kojima su svakako najpoznatiji kraljica i njezin suprug princ Philip, princ William i Kate Middleton te princ Harry i Meghan Markle koji su se u istoj kapelici vjenčali u svibnju ove godine, ali i brojne glumačke, manekenske i pjevačke zvijezde.

Među njima su Naomi Campbell, Cara Delevingne, Kate Moss, Demi More, Robbie Williams, Liv Tyler, Ellie Goulding i Pixie Geldof, a svi su čekali još jedan slavni holivudski par koji se na kraju ipak nije pojavio.

Radi se o Georgeu i Amal Clooney koji su u svibnju bili na vjenčanju Meghan i Harryja.

Naime, Brooksbank je trgovac vinima i europski predstavnik Casamigos Tequile, koju je osnovao američki glumac George Clooney.

George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Podsjetimo, novopečeni bračni par zajedno je od 2010. godine kada su se upoznali na švicarskom skijalištu Verbier, a iako je Eugenie princeza te omiljena unuka stroge kraljice, baš poput Harryja, često je bila glavna tema "žutih stranica" zbog burnog života koji je podrazumijevao i pijane orgije.

I njezin novopečeni suprug nekada je bio nestašan pa tako navodno postoji snimka na kojoj je u klinču sa striptizetom u jednom klubu, no kraljevska obitelj je tu priču uspješno zataškala. 

Iako je ovo vjenčanje bilo skuplje od onog princa Harryja i Meghan, interes medija nije bio ni približno takav, a i mnogi Britanci izjasnili su se kako ih nije previše briga vidjeti tko će na njega doći te što će mladenka nositi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene