''Dečki, oprezno''

Filip Hrgović poslije pobjede supruzi je posvetio emotivnu posvetu: ''Pogledajte kako je lijepa, ona je anđeo!''

Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip Hrgović Filip Hrgović Filip Hrgović Filip Hrgović Filip Hrgović Filip Hrgović - 1 +8 Filip Hrgović - 2 Galerija

Filip Hrgović pobijedio je u borbi protiv Kineza Zhilei Zhanga, a zatim uputio emotivnu posvetu svojoj supruzi i pokojnom ocu.

Naš boksač Filip Hrgović dobio je Kineza Zhilei Zhanga u borbi karijere, a zatim je pobjedu posvetio svom pokojnom ocu Peri i vjernoj podršci bez koje sve ovo nebi mogao - supruzi Marineli.

Pogledaj i ovo Filip Hrgović, Marinela Hrgović Kao iz Jamesa Bonda! Filip Hrgović pojavio se kao zvijezda jednog eventa u Zagrebu, no svu je pažnju ipak ukrala njegova prelijepa supruga!

"Ratnik sam, napravio sam ovo za svog oca. Pero Hrgović, on je poseban čovjek. I za moju Marinelu koja je bila sa mnom u kampu, dala mi je svu energiju. Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo. Dečki, budite oprezni s njom", rekao je Filip netom nakon meča. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic)

Jednom je za medije izjavila kako se na dan meča ne smiju vidjeti:

"Kad Filip uđe u ring, nije ga teško gledati jer je stvarno nadmoćniji i onda je sve lakše. Ali do tog dana to je užasno stresno, nema spavanja".

Filip i Marinela vjenčali su se prije tri godine u  župi Svih Svetih u Sesvetama.

Par često putuje te rado objavljuje zajedničke fotografije na kojima uvijek poziraju sretno i veselo.

Filipa na Instagramu prati skoro 76 tisuća pratitelja. 

Prije nekoliko mjeseci Filip je ostao bez oca Pere koji mu je bio uzor u apsolutno svemu te mu nakon toga posvećuje apsolutno svaku svoju pobjedu. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija Rađa +8 Viktorija Rađa Celebrity Poseban dan za obitelj Rađu: ''Da je sve objasniti. Jedan je datum kad se nešto obilježava, a toliko je toga...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Nasmiješena Kolinda Grabar-Kitarović opet je u centru pozornosti, a ovog puta je u Mariji Bistrici prisutne oduševila jednim svojim potezom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene