Ne žali ni zbog čega

Bila je omiljena slatkica, a onda je poželjela ukloniti grudi i postati muževnija, danas se hvali postignutim rezultatima i golišavim fotkama

Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Galerija

Elliot Page uživa u svom novom tijelu i to se ne srami nikome pokazati.

Holivudski glumac Elliot Page, nekad znan i kao Ellen Page, pohvalio se novim fotografijama nakon što je prije nekoliko mjeseci promijenio spol i operirao grudi kako bi postigao muževniji izgled.

Pogledaj i ovo showbuzz Vjerovali ili ne Ovaj muškarac sve donedavno bio je preslatka glumica koja se odlučila na veliku životnu promjenu, sjećate li se kako je prije izgledao?

34-godišnji Elliot je na profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira bez majice i na kojoj pokazuje isklesani torzo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Elliot je u ožujku ove godine potvrdio je medijima vijest da se podvrgnuo vrhunskoj operaciji promjene pola na svom transrodnom putovanju. Točnije, bio je na operaciji kojom se uklanja tkivo dojke kako bi se postigao željeni muževniji izgled.

"To je u potpunosti promijenilo moj život", izjavio je za magazin Time i dodao da ga je operacija oslobodila od totalnog pakla koji je prolazio tijekom puberteta i omogućila da mu se konačno može pogledati u ogledalu.

Vijest o vlastitoj transrodnosti Elliot je sa svijetom podijelio u prosincu prošle godine i to putem društvenih mreža.

"Sretan sam što ovo pišem i da sam ovdje. Da sam konačno stigao do ovog mjesta u svom životu. Zahvalan sam na nevjerojatnim ljudima koji su me podržavali na mom putu. Ne mogu dovoljno ni izraziti kakav je izvanredan osjećaj konačno voljeti samoga sebe", zaključio je 34-godišnji glumac.

Njegova bivša supruga Emma Portner izjavila je da je jako ponosna na Elliota, ali ipak su se odlučili razići i svatko krenuti svojim putem pa je Elliot u siječnju podnio zahtjev za razvodom nakon tri godine braka.

"Nakon dugog razmišljanja i pažljivog razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Izuzetno se poštujemo i ostajemo bliski prijatelji", objavili su bili u zajedničkoj službenoj izjavi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i Vinko Filipić (Foto: PR) Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Zvonimir Ferina) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Filip Popović) +2 Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Celebrity Naša poznata dama uoči 70. rođendana pozirala u bikiniju, pa najavila veliku promjenu koja se nekima baš i nije svidjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene