Neke od najslavnijih zvijezda iskazale su veliku podršku glumici Ellen Page iliti glumcu Elliotu Pageu nakon otkrića da je transrodna osoba, a među prvima joj je javnu podršku dala voditeljica Ellen DeGeneres.

Galerija


Obožavatelji, obitelj, prijatelji i kolege, svi odreda izrazili su veliku podršku glumcu Elliotu Pageu, iliti do nedavno glumici Ellen Page, koja je javno priznala da je transrodna osoba i to sve objavila na društvenim mrežama.

Vezani članci Slika nije dostupna U tajnosti živio u glumičinom dvorištu - donio i krevet Slika nije dostupna VIDEO Poznata glumica priznala da je gay - i to na koji način!

Tako su neki od najistaknutijih i najpoznatijih holivudskih članova LGBTQ zajednice pohvalili njezinu snagu i hrabrost, među kojima je prva bila televizijska voditeljica Ellen Degeneres koja je rekla kako ju je Elliot nadahnula snagom, hrabrošću i iskrenošću.

"Riječi Elliot Page toliko su lijepe i mnogo govore, podsjećaju me da svi možemo biti hrabri i radosni, čak i kada su neke stvari zastrašujuće", izjavila je njezina kolegica Anna Kendrick.

Cijenjena glumica Mia Farrow također joj je poželjela sve najbolje.

"Želim ti svaku sreću i blagoslov na početku nove avanture, dragi Elliote! Kako je ovo dobro", napisala je na društvenim mrežama.

"Elliote, volim te, ponosan sam na tebe i divim ti se. Molim te, budi i dalje svjetlo hrabrosti, suosjećanja i snage za sve nas", poruka je redatelja Jamesa Gunna, koji je surađivao s Ellen.

Od ostalih zvijezda podršku su joj iskazali i pjevačica Miley Cyrus, glumice Lena Dunham, Julianne Moore, Raquel Willis, glumac Kumail Nanjiani i mnogi, mnogi drugi.

Elliot, iliti sve do nedavno 33-godišnja Ellen, prije šest godina je otkrila da je lezbijka, a od 2018. godine u braku je s 26-godišnjom plesačicom Emmom Portner.

Zvijezda filmova "Juno" i "Početak" zamolila je obožavatelje za strpljenje, priznavši da je u strahu od invazije u svoj život, mržnje, šala i nasilja s kojim će se možda suočiti. Ali čini se kako je taj bio možda prevelik, a ljubav i podrška koje joj dolaze sa svih strana najbolji su dokaz tome.