Ellen DeGeneres snimljena je suznih očiju pred lokalnom tgovinom u Montecitu, a njezina pojava neke je jako zabrinula.

Galerija


Iza jedne od od najslavnijih i najuspješnijih televizijskih voditeljica današnjice Ellen DeGeneres poprilično je teško životno razdoblje, a čini kako joj još uvijek nije lako.

Vezani članci Ellen DeGeneres Nakon gnjusnih optužbi objavila da ima koronu: Većina joj poželjela brz oporavak, a neki ju kritizirali Ellen DeGeneres Poslije gnjusnih optužbi za odnos prema zaposlenicima prvi put viđena u javnosti, sad je pristojna i prema paparazzima

Barem ako je suditi po njezinim najnovijim fotografijama na kojima su ju uhvatili paparazzi, a jasno odaju njezin iscrpljeni izgled, ali i pogled pun suza. 63-godišnja Ellen djelovala je potreseno dok je obavljala svoje poslove u Montecitu, naročito pri izlasku iz jedne od lokalnih trgovina.

Ellen je prije mjesec dana najavila kraj svog showa koji ju je proslavio diljem svijeta i potvrdila da će nadolazeća, 19. sezona ujedno biti i posljednja. Show završava nakon što je nekoliko bivših, ali i sadašnjih zaposlenika optužilo Ellen da je poticala toksično poslovno okruženje i zatvarala oči pred nasiljem koje se događalo oko nje.

"Koliko god ova emisija bila sjajna i zabavna, jednostavno mi više nije izazov", objasnila je Ellen svoju odluku za Hollywood Reporter. Show se ukida 2022. nakon 19 godina emitiranja, a mnogi smatraju da nije riječ o zasićenju nego o optužbama koje je DeGeneres ranije pretrpjela.

Istaknula je da optužbe od prošle godine o tome da je među zaposlenicima u studiju vladao strah nisu utjecale na ukidanje njezine emisije.

"Saznala sam da su se ovdje događale neke stvari koje se nikada nisu trebale dogoditi. To shvaćam vrlo ozbiljno i želim reći da mi je žao ljudi koji su bili povrijeđeni. Znam da sam u privilegiranom položaju i da imam moć, i shvaćam da s time dolazi i odgovornost", izjavila je Ellen nakon optužbi.

Njezin show će navodno zamijeniti onaj voditeljice Kelly Clarkson.

Više mu nije žao što je izvisio s Eura: Utješila ga atraktivna djevojka s kojom dane provodi na luksuznoj jahti

Svjetska zvijezda preklinjala na sudu da je oslobode situacije u kojoj se osjeća kao rob, otkrila je šokantne detalje!