Daniel Craig naplaćeniji je glumac na svijetu po jednom projektu, a objavljeno je koliko on i kolege zarađuju po filmu.

Galerija Daniel Craig - 3 Daniel Craig Daniel Craig +17 Daniel Craig

Daniel Craig našao se na vrhu top liste glumaca s najvećom zaradom po filmu sudeći po podacima koje je objavio Variety.

Vezani članci Julia Roberts i Tim Bevan Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku Julia Roberts - 1 Ma tko bi je prepoznao? Bez šminke i u prevelikoj odjeći zgodnoj ženi koju poznajemo nema niti traga!

Slavni James Bond na račun je dobio čak 100 milijuna dolara, a društvo među 17 najplaćenijih glumaca i glumica mu prave slavne kolege s A-liste. Među njima su se našli Dwayne Johnson, Will Smith i Denzel Washington, koji na računima također imaju svote od osam znamenki.

Debele račune imaju i Jennifer Lawrence te Julia Roberts, koje prednjače u ženskom dijelu naplaćenijih holivudskih poznatih lica po filmu.

Situaciju na računima poznatih glumaca posljednjih godina su poboljšali streaming servisi, jer za razliku od donedavnih prodaja ulaznica za kino, sada svoje uloge naplaćuju uglavnom unaprijed.

Još u ožujku ove godine objavljeno je da će se Daniel Craig pojaviti u novoj Netflixovoj seriji filmova, za koju je dobio zavidnu cifru.

Dwayne Johnson je dobio pozamašnu svotu za akcijski film "Red One" koji će se prikazivati na Amazonovu servisu, dok je Will Smith isto tako dobio vrtoglavu cifru za film o životu Venus i Serene Williams, u kojem glumi njihova oca Richarda, a koji će se osim u kinima premijerno prikazati i na HBO-u.

Prema podacima koje je objavio Variety, najplaćeniji glumci i glumice su sljedećim redom: Daniel Craig (100 milijuna dolara), Dwayne Johnson (50 milijuna dolara), Will Smith (40 milijuna dolara), Leonardo DiCaprio (30 milijuna dolara), Mark Wahlberg (30 milijuna dolara), Jennifer Lawrence (25 milijuna dolara), Julia Roberts (25 milijuna dolara), Sandra Bullock (20 milijuna dolara), Ryan Gosling (20 milijuna dolara), Chris Hemsworth (20 milijuna dolara), Brad Pitt (20 milijuna dolara), Michael B. Jordan (15 milijuna dolara), Tom Cruise (13 milijuna dolara), Keanu Reeves (12-14 milijuna dolara), Chris Pine (11,5 milijuna dolara) i Robert Pattinson (3 milijuna dolara).

Severina pozirala s prijateljicama i otkrila kako provode vrijeme pa dobila smiješnu opasku od jedne jako bliske osobe Severina Severina Severina +25 Severina - 3

Sjećate se ove zgodne poručnice iz ''Spasilačke službe''? Zbog te je uloge iz bizarnog razloga završila na sudu, a evo kako izgleda danas Alexandra Paul Alexandra Paul Alexandra Paul +11 Alexandra Paul

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju