Daniel Craig boravi u Beogradu gdje snima nastavak popularne komedije "Nož u leđa".

Galerija


Daniel Craig (53), koji je najpoznatiji po ulozi Jamesa Bonda, stigao je u Srbiju, piše Telegraf.

Vezani članci Edward Norton Velika holivudska faca danima boravi u Beogradu bez da je gotovo itko to znao, no sada ga je odala fotka iz Teslina muzeja! Rachel Weisz i Daniel Craig Trebalo je proći 16 godina da se upuste u ljubavnu vezu, a sve su iznenadili vjenčanjem i rođenjem kćerkice čije ime kriju

Britanski glumac je došao u Beograd bez ikakve pompe i osiguranja u pratnji svoje 29-godišnje kćeri Elle koju je dobio s bivšom suprugom Fionom Loudonom.

Craig boravi u luksuznom hotelu u srpskoj metropoli gdje se odvija snimanje nastavka hit-komedije iz 2019. "Nož u leđa". Nakon što odrade sve predviđene scene u nama susjednoj zemlji, filmski set se seli u Kanadu i Ameriku. 

Ponovno se odgađa premijera novog filma o Jamesu Bondu, studio je potvrdio novi datum

Kao što je režirao i prvi dio detektivske komedije, Rianu Johnsonu je pripala čast da radi i na nastavku. On je svojedobno snimao "Braća Bloom" u Srbiji s Craigovom sadašnjom suprugom, glumicom Rachel Weisz (51). 

U drugom dijelu filma s Danielom glume i Kate Hudson te Edward Norton koji je poznat po izbirljivosti kod uloga. 

Inače, Craig je gotov s ulogom tajnog agenta 007 nako što je snimio peti film "Za smrt nema vremena". Premijera je odgođena nekoliko puta zbog koronavirusa, a trebala bi biti u rujnu ove godine u Velikoj Britaniji. 

Upravo je ulogom Bonda Daniel stekao vojsku obožavateljica diljem svijeta koje se dive njegovom isklesanom tijelu. 

Izbjegava pojavljivanja u javnosti, a milijarder se potpuno promijenio nakon teškog raskida s glazbenom divom koja ga je baš osramotila

Igor Kojić slavi 34. rođendan, podijelio je čestitku njemu jako drage žene: "Najviše na svijetu"