Preslatki dječačić Ben iz serije "Prijatelji" danas je odrastao muškarac od 27 godina.

Galerija


Televizijska serija "Prijatelji" upravo je navršila 25. godišnjicu emitiranja, a svoj kultni status uspjela je zadržati do danas. Osim likova proslavljene šestorke oko koje se cijela radnja okreće, u "Prijateljima" je glumio i jedan maleni, ali upečatljivi glumac - Cole Sprouse. 

Vezani članci Max Wright (Foto: Screenshot) Preminulog glumca svi se sjećaju iz "Alfa", ali malo tko ga pamti iz jedne još popularnije serije Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Joey iz ''Prijatelja'' neprepoznatljiv: Ovakvog ga pamtimo iz serije, a fanovi se sad u šoku pitaju: ''Tko je ovaj čovjek?''

Danas 27-godišnji Cole nekoć je bio presladak dječačić plave kose koji je u "Prijateljima" glumio Rossova sina Bena. Danas Colea uopće ne biste povezali s dječakom iz hit-serije 90-ih, no on je unatoč tome što se drastično promijenio zadržao svoj zvjezdani status. 

Naime, Cole se i dalje bavi glumom, a trenutačno je i zvijezda serije "Riverdale". Zapravo je logično da je krenuo glumačkim stopama jer je od najranije dobio bio izložen svjetlima reflektora i kamerama. On i njegov brat blizanac Dylan od osmog su mjeseca života glumili u reklamama, filmovima i serijama, pa su tako za Colea "Prijatelji" bili tek usputna postaja na dugoj listi projekata. 

Cole sada ima posve novu skupinu obožavatelja, većinom tinejdžerske dobi, koji prate njegove avanture u "Riverdaleu". 

Njegova nekoć plava kosa danas je tamnosmeđa, a jedino po čemu biste mogli povezati Colea i  dječaka Bena jest široki osmijeh koji se nije promijenio. Ipak, mladi glumac dao je do znanja da su mu legendarni "Prijatelji" ipak puno značili u djetinjstvu.

Tako je četvrt stoljeća od prve epizode serije koja je i njemu obilježila život proslavio fotkom na narančastom kauču u kafiću Central Perk, pored igračke pingvina Hugseyja.

"Ona u kojoj je Ben odrastao", napisao je u statusu aludirajući na nazive epizoda.

Fotka je dosad prikupila gotovo 1,3 milijuna lajkova na službenom profilu Prijatelja.

Cole je jednom priznao da mu je bilo teško glumiti u seriji, i to zato što je bio zaljubljen u Jennifer Aniston. "Bio sam očaran njom. Nisam mogao govoriti, postao bih jako uzbuđen i totalno zaboravio tekst. Bilo je teško", ispričao je. 

Ovu mladu glumačku nadu već dugi niz godina gledamo na televizijskim ekranima, a sigurni smo i da mu najveći projekti tek predstoje. 

Dolazak Ivanke Trump u UN zasjenila je pripijena košulja iz koje je provirilo nešto što nije trebalo