Sjećate se nje?

Evo kako danas izgleda i što radi nekad naša velika zvijezda, koju su neki čak nazivali i novom Tajči

Claudia Beni (FOTO: Beni Caffe Facebook) Claudia Beni (FOTO: Beni Caffe Facebook) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Claudia Beni (FOTO: Beni Caffe Facebook) Galerija

Claudia Beni bila je članica nekad popularne hrvatske grupe Teens, nakon čega je ostvarila i samostalnu glazbenu karijeru.

Fabijan Pavao Medvešek vratio nas je u neka prošla vremena svojim posljednjim nastupom u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem se transformirao u Claudiju Beni.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Vjerojatno se mnogi od vas sjećaju bivše najpopularnije teen grupe u Hrvatskoj, naziva Teens, koja je žarila i palila krajem 90-ih i početkom 2000-ih, a čija je članica bila i Claudia.

Teensi su se raspali 2002. godine, nakon toga ona je započela samostalnu karijeru, a snimila je i prvi album naziva "Claudia" kada je imala samo 16 godina. Ipak, Claudia je svoj vrhunac slave i glazbenog uspjeha doživjela 2003. godine kada je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu u Rigi. Nastupala je s pjesmom "Više nisam tvoja", koju nam je i Fabijan bio izveo u nedjeljnoj emisiji i s kojom se bila plasirala na 15. mjesto.

2006. godine Claudia je objavila drugi album "Čista kao suza" i ponovno je nastupila na Dori, no nakon toga se povukla iz svijeta glazbe, i srušila snove obožavateljima koji su je prozvali novom Tajči.

Claudia danas živi daleko od svjetla pozornice i javnosti, odustala je od glazbe jer je posvećena obiteljskom poslu i obitelji, pogotovo brizi o svojim četverogodišnjim blizankama.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) +6 Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna ljepotica rođendan proslavila kao od majke rođena, svi se dive njezinoj liniji, no od kćeri je dobila opasku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene