Claudia Beni bila je pjevačica, pa frizerka, a danas je…

Galerija


Claudia Beni, nakon nastupa na Eurosongu i još kojeg pjesmuljka, glazbi je rekla ''goodbye''. Ova simpatična Opatijka bila je najveća nada domaće scene, a sve je ukazivalo na to da bi mogla biti ''nova Tajči''.

Vezani članci Roko Blažević - 1 Roko Blažević uputio snažnu poruku: "Budimo primjer iz poštovanja prema našim herojima" Eurosong Umjesto Eurosonga program koji će ujediniti Europu u ovim teškim trenucima, evo što su pripremili

Ipak, Claudia se vrlo brzo odlučila povući sa scene, a nakon nekog vremena saznalo se da radi u jednom frizerskom salonu.

Prije dvije godine ova je pjevačica opet zapjevala s lokalnim bendom Koktels, no čini se da ju glazba više ne zanima kao ranije jer Claudia se sada bacila na ugostiteljstvo.

Slučajnim surfanjem facebookom naišli smo na objavu jednog kafića te turističke tvrtke i ugledali objave na kojoj zvijezda Eurosonga pozira za kuću u kojoj trenutno radi.

Riječ je o tvrtki za distribuciju i prodaju kave te caffe aparata. Beni pozira s kolegicom i izgleda sretno, a o odlasku sa scene Claudia nikada nije sasvim iskreno odgovorila i zato je njezin nestanak s estrade mnoge ostavio s upitnikom iznad glave.

Antonija Šola progovorila o ulasku u politiku, ali i otkrila zbog čega podržava predsjednicu Kolindu

Hitno hospitaliziran slavni glumac. Prebačen helikopterom, ima infekciju i prima terapiju