Chantel Jeffries uhvaćena je u tijesnom badiću dok je uživala na plaži u Miamiju, a s njom je bio i njezin novi dečko Drew Taggart.

Galerija


Glazbena producentica i DJ-ica Chantel Jeffries ovaj je vikend odlučila provesti opušteno na plaži, u društvu svog 30-godišnjeg dečka i slavnog glazbenika Drewa Taggarta, no glavni razlog zbog kojeg je zapravo bila uočena bio je njezin tijesni bikini u kojem je istaknula obline.

Vezani članci Chantel Jeffries i Diplo Nju ne zanimaju muškarci bez statusa, a sada je upecala još jednog puno slavnijeg od sebe Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Kopija slavne reality zvijezde juri samo utjecajne frajere i to ne skriva: "Status je najbitniji"

28-godišnja ljepotica pokazivala je utegnutu figuru dok se sunčala i istezala pokraj svog muškarca, s kojim je i razmjenjivala nježnosti, ne mareći za znatiželjne poglede prolaznika i objektive fotoaparata.

S nekoliko se fotografija pohvalila i na svom Instagramu, gdje ju prati 4,7 milijuna pratitelja i s kojima često dijeli provokativne fotografije.

Chantel i Drew u vezi su od veljače ove godine, a prvi su put zajedno viđeni na zabavi u Miamiju održanoj povodom Super Bowla.

Chantel je dosad uspjela zavesti brojne slavnije muškarce od sebe, a medijske je stupce punila i burnom vezom s problematičnim reperom Chrisom Brownom.

Proslavilo ju je druženje s Justinom Bieberom, a nakon te kratke avanture nastavila je zavoditi uspješne i poznate muškarce.

"Ne zanimaju me muškarci bez statusa", izjavila je u jednom od intervjua, a prije Drewa bila je u vezi s DJ-em Diplom.

Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka