Bradley Cooper prije 20 godina pojavio se u seriji ''Seks i grad'', gdje je glumio lik Jakea, kojeg Carrie upozna u jednom noćnom klubu.

Galerija


Vjerovali ili ne, prošlo je već 20 godina od prve glumačke uloge Bradleyja Coopera.

Vezani članci Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Stručnjaci za govor tijela analizirali su senzualni nastup Gage i Coopera, evo što oni kažu – postoji li nešto više? Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Ovako trenutačno izgleda najzanimljiviji par na svijetu poslije erotične izvedbe na koju nitko nije ostao imun

Riječ je bila o maloj ulozi u seriji ''Seks i grad'', gdje je glumio lik Jakea, kojeg Carrie upozna u jednom noćnom klubu tijekom izlaska poslije prvog prekida s Facom. Upoznavanje Carrie i Jakea završi poljupcem.

Dva desteljeća kasnije Bradleyjeva je karijera na vrhuncu. Njegov film ''Zvijezda je rođena'' bio je nominiran za najbolji film, a i on je sam bio nominiran u kategoriji najboljeg glumca, no zlatni kipić ''oteo'' mu je Rami Malek.

Tijekom dodjele Bradley je s Lady Gagom izveo pjesmu ''Shallow'' iz filma, koja je na kraju i nagrađena Oscarom.

O njihovu zajedničkom nastupu ne prestaje se govoriti te mnogi misle da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma

Iskre frcale na sve strane: Dok je njegova zaručnica sjedila u publici, Bradley s Gagom izmjenjivao značajne poglede

Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto!