Bill Gates je jednu od svojih posljednjih kuća kupio u kalifornijskom Del Maru i ju platio 43 milijuna dolara, no sada se postavlja pitanje hoće li ostati njegova ili će pripasti supruzi Melindi od koje se razvodi.

Galerija


Razvod Billa i Melinde Gates vruća je tema svjetskih medija otkako su putem društvenih mreža odlučili objaviti tu vijest, koja je zapravo mnoge šokirala.

Vezani članci Mark Zuckerberg Ovo je 5 najbogatijih ljudi na svijetu! Bez obzira na pandemiju lista je duža nego godinu ranije Jennifer Gates (Foto: Instagram) Skromna kći Billa Gatesa: Jennifer se ne razmeće skupim stvarima, obožava konje i putovanja

Njihovu je braku došao kraj nakon punih 27 godina, a mnogi se pitaju kome će točno što pripasti nakon što službeno okončaju brakorazvodni proces, obzirom da je Bill četvrti najbogatiji čovjek na svijetu s imovinom koja se procjenjuje na 133 milijarde američke dolara.

Njegovo carstvo danas uključuje kuće u čak pet država, kolekciju automobila u kojoj se nalazi i Porsche vrijedan dva milijuna dolara, kolekciju umjetnina među kojima je Da Vincijev kod vrijedan 30 milijuna dolara te niz privatnih aviona. Gates je ujedno i najveći privatni vlasnik poljoprivrednog zemljišta u SAD-u, čija se ukupna površina prostire na 242 tisuće hektara u 18 različitih država.

A jedna od posljednjih luksuznih kuća koje je kupio je ona na obali mora na imanju Del Mar u blizini San Diega, koju je prošle godine platio čak 43 milijuna dolara. Wall Street Journal pisao je tada kako je to jedna od najvećih kupnji nekretnina ostvarena na tom području, a Bill ju je kupio od bivše supruge teksaškog milijardera i menadžera T.-a Booonea Pickensa, Madeleine Pickens.

Na imanju koje oduzima dah samo jednim pogledom nalaze se glavna obiteljska rezidencija, staklenik, gostinjsku kuću, spa prostor, kućno kine, bazen, jacuzzi za deset osoba i teniski teren. Imanje je sagrađeno 1999. godine, a djelo je poznatog arhitekta Kena Ronchettija. Glavna kuća sadrži šest spavaćih soba i četiri kupaonice koje se prostiru na 5.800 četvornih metara.

Ova influencerica iz Zagreba zaintrigirala je svjetske medije jer tvrdi da nikad ništa nije operirala, što vi kažete?

Pamela Ramljak pokazala kako je uredila golemu terasu svojeg novog stana i zadivila pratitelje: „San snova“