Alexandra Daddario u crnom badiću uživa na plažama Havaja, gdje koristi svaki slobodan trenutak u pauzama snimanja nove serije "The White Lotus".

Galerija


Jedna od najzapaženijih uloga glumice Alexandre Daddario ostvarena je u filmu čiji se radnja većinom snimala na plaži, a čini se da joj je to i u privatnom životu jedna od omiljenih lokacija na kojima voli provoditi vrijeme i pritom pokazivati svoju besprijekornu liniju.

34-godišnja zvijezda "San Andreasa" i "Spasilačke službe" trenutačno uživa na Havajima, gdje je snimljena kako izlazi iz mora s opremom za ronjenje, dok je na sebi imala crni badić, a na fotografe koje je primijetila nije se previše obazirala.

Osim što uživa, Alexandra na Havajima trenutačno radi jer se upravo tamo odvija snimanje mini serije "The White Lotus" u kojoj glumi. Svoju glumačku karijeru započela je u seriji "Sva moja djeca", a kasnije se pojavila u filmovima "Lignja i kit", u serijama "Obitelj Soprano", "Zakon i red", a prvu značajniju filmsku ulogu ostvarila je 2010. godine u filmu "Percy Jackson i olimpijci: Kradljivac gromova", a pet godina kasnije glumila je uz bok Dwaynea Johnsona u filmu katastrofe "San Andreas", te u "Spasilačkoj službi" sa Zacom Efronom.

Uskoro ju čeka snimanje znanstvenofantastičnog filma "Songbird", a Hollywoodom kruže glasine da će upravo ona biti nova Bondova djevojka i tako ostvariti tu laskavu titulu koju mnoge glumice priželjkuju u svojim karijerama. 

Najseksi hrvatska navijačica okušala se u nečem posve novom, kaže da je to oduvijek htjela, jeste li ju zamijetili?