kakav prizor!

U "nevidljivom bikiniju" postala glavna atrakcija na plaži: Šuška se da je ova ljepotica sljedeća Bondova djevojka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexandra Daddario boravi na Havajima gdje snima HBO-ovu seriju "The White Lotus", a pokazala je na Instagramu da se pridržava svih mjera opreza zbog koronavirusa.

Alexandra Daddario (34) često se u posljednje vrijeme spominje kao sljedeća Bondova djevojka, a ta uloga bi sigurno razveselila njene brojne obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 6 ''kad si pjevač...'' Maja Šuput u dugogodišnjoj karijeri ima samo jedan neostvareni san: ''Pa voljela bih to...''

Iako su mnoga snimanja stala zbog pandemije koronavirusa, glumica svoje odrađuje na Havajima. Alexandra je viđena tijekom izlazaka iz mora na setu HBO-ove serije "The White Lotus", a pozornost je privukla badićem svijetle boje, koji se popularno naziva "nevidljivim bikinijem", i na trenutke se činilo kao da ga nema. 

Daddario je pokazala svoje istrenirano tijelo i bujni dekolte te je u rukama nosila peraje, masku za ronjenje i dihalicu. S njom je viđen i kolega iz filma Steve Zahn poznat po ulogama u komedijama, a kod njega se isticao malo veći trbuh. Više fotografija možete pogledati ovdje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alexandra daddario (@alexandradaddario)

Alexandra, koja je poznata po filmu "Baywatch", na Instagramu je pokazala da se tijekom snimanja pridržavaju mjera opreza zbog koronavirusa i pozirala je s maskom. Unatoč svemu za nju je ovo razdoblje bilo jako dobro jer serija "The White Lotus" će imati premijeru sljedeće godine, a uskoro bi trebali biti objavljeni i njena komedija "Night In San Diego" i romantična drama "Die In A Gunfight". 

Usto, očekuje ju simanje znanstveno-fantastičnog filma "Songbird", a kruže glasine da će biti sljedeća Bondova djevojka. Inače, Alexandru na Instagramu prati 18.2 milijuna ljudi. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) +0 Halle Berry (Foto: Instagram) Zanimljivosti S 54 godine i dalje je jedna od najljepših glumica, a sada se pohvalila i da je dobra u krevetu

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene