"Too Hot To Handle" novi je show na Netflixu te jedan od trenutačno najpopularnijih na svijetu, a producenti su otkrili spremaju li i drugu sezonu.

Galerija


"Too Hot To Handle" jedna je od novijih serija na Netflixu za koju se zakačila mnogobrojna publika, a brojni fanovi na društvenim mrežama pišu kako su svih osam epizoda odgledali već nekoliko puta.

Vezani članci Miniserija Misterij i nakon 36 godina: U slučaju koji i dalje intrigira javnost okrivljen je bio i roditelj Ashley Minnie Ross Zvijezda američkog realityja izgubila život u tragičnoj nesreći, vozač pobjegao s mjesta događaja

Radi se o reality showu koji je trenutačno najgledaniji diljem svijeta, a prati deset mladića i djevojaka koji dolaze u luksuzni rezort kako bi četiri tjedna ispijali koktele i flertali jedni s drugima iz čiste zabave. U realnosti ih dočekuje potpuno druga priča te moraju odbaciti sve seksualne aktivnosti i povezati se na drugom nivou.

To znači bez seksa, bez poljubaca i bez masturbacije. Skupa sa šansom da pronađe pravu ljubav, pobjednik showa kući nosi i 100.000 dolara.

Dok se još raspravlja o zgodama i nezgodama iz prve sezone, svi se pitaju sprema li se nastavak. Producentica showa Louise Peet otkrila je kako ima mnogo ideja za drugu sezonu, ali sve će još držati u tajnosti jer prvo moraju vidjeti kako će proći prva sezona.

U međuvremenu su se snašli te su poput serije "Tiger King" objavili posebnu epizodu snimljenu u vrijeme pandemije koronavirusa kako fanovi ne bi dugo čekali na nastavke. U isto vrijeme dok mnogi hvale show, na internetu se našlo i dosta onih koji ga mrze. Kritičari smatraju kako je serija samo imala sreće s vremenom u kojem je objavljena, no konačnu presudu na kraju će donijeti sam Netflix o tome koliko im se isplati uložiti u nastavak popularnog showa.

Otkrila čari u sportskom grudnjaku: Zanosna crnka opet podsjetila čime je osvojila slavnog nogometaša