Slavko Sobin na Instagramu pokazao svoju prvu dječju knjigu "Šapice" i priznao da je plakao od sreće kada ju je prvi uzeo u ruke.

Galerija


Naš popularni glumac Slavko Sobin nedavno je najavio veliku vijest o izlasku njegove prve knjige za djecu "Šapice", a sada je sa svojim pratiteljima podijelio emotivan trenutak kada je knjigu prvi put uzeo u ruke.

Vezani članci Ecija Ojdanić i Slavko Sobin Pogledajte kako je Slavko Sobin na prevaru užicao novac i ručak od Ecije Ojdanić, zbog njega je izašla i bez šminke: "Ja ću poludjeti" Mia Kovačić, Ida Prester Slavko Sobin priznao u kojim se to situacijama pravi da je milo dijete, a pokazao je i što krije ispod majice!

"Htio sam imati neku brutalnu sliku za prvu s knjigom, ali onda sam isplakao dušu kad sam je uzeo u ruke i, eto, ovo je stvarno prva, takva kakva je. Još sam jednom isplakao dušu potpisujući prvu, naravno, roditeljima. Isplakat ću dušu vjerojatno i svaki put kad mi netko kaže da je dobra. Ukratko, plačipi*** sam", napisao je Slavko uz fotografiju na kojoj pozira s knjigom.

U komentarima je dobio brojne čestitke i pohvale svojih pratitelja, od kojih su mnogi poželjeli imati vlastite primjerke.

"Ja bih jednu. Gdje? Gdje? Hoću i posvetu", "Ma ti si meni super", "Bravooo", "Slavko, vidjet ćeš kakav je osjećaj kada nađeš u poštanskom sandučiću rukom pisana pisma najmlađih koji ti se žele obratiti nakon što su pročitali tvoju knjigu! Bravo! Čestitam", "Osmijeh govori tisuću riječi", "Svaka čast, bravo", "Bravo, čestitam!! Nemam malu djecu u familiji, ali kupit ću je sebi", "Budi ponosan na samog sebe", poručili su mu u komentarima.

Knjiga je nastala iz njegove predstave "Šapice" s kojom je nastupao po osnovnim školama diljem Hrvatske, a zbog svoje je odluke jako ponosan na sebe. Za ovaj potez dobio je golemu potporu svojih pratitelja na Instagramu, a ako je suditi po komentarima, interes za knjigu je ogroman i ne sumnjamo da će se primjerci rasprodati u rekordnom vremenu.

Prije godinu dana svojom je pojavom plašio sve oko sebe i nije se prepoznao u ogledalu, a sada nitko ne vjeruje da je to on

Pomalo čudno izdanje Jelene Karleuše o kojem se već naveliko priča, odjevena je, ali kao da i nije