Ponosan je

Slavko Sobin se odvažio na novi korak u životu: "Nagovarali su me na ovo 10 godina"

Slavko Sobin Slavko Sobin PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin Slavko Sobin Slavko Sobin (Foto: Nova TV) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) +0 Slavko Sobin (Foto: Instagram) Galerija

Glumac Slavko Sobin na Instagramu se pohvalio da je svoju predstavu "Šapice" pretvorio u slikovnicu za djecu.

Naš popularni kazališni, televizijski i filmski glumac Slavko Sobin pohvalio se novim poslovnim pothvatom.

Pogledaj i ovo Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin Važna poruka Tihana Lazović i Slavko Sobin pojavili se zajedno na mjestu koje za njih puno znači, a njihova lica jasno govore kako su se osjećali

Svoju predstavu "Šapice" s kojom je nastupao po osnovnim školama diljem Hrvatske, pretvorio je u slikovnicu za djecu.

U podužoj objavi na Instagramu opisao je što ga je dovelo do ove odluke na koju je, kako je istaknuo, jako ponosan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

"Prvo sam mislio napisati u caption: 'Evo opet njega sa psima', ali to bi bio jedan dokaz nesigurnosti i umanjivanja vlastitih vrijednosti pod maskom kao humora, a to mi se više s 36 ne da pa evo ipak jedna bolja verzija. Mogao bih vam točno reći datum kad su Šapice napisane, ali bitniji je kontekst. Postoji jedan taj blok vremena od prije recimo 10 do 12 godina kad nije bilo bitno koliko ulažem, činilo se da sve stoji na mjestu. Najbolji primjer toga mi je period kad sam u Splitu pripremao predstavu Pinokio gdje sam igrao ni manje ni više nego Skakavca i paralelno snimao u Zagrebu Dolinu sunca gdje sam u nekim scenama potpuno nepotrebno i neopravdano bos hodao po snijegu misleći da će mi to sigurno donijeti kredibilitet i daljnje poslove. Trošio sam više od honorara jer sam svaku noć putovao u Zagreb na snimanje i svaki dan u 15 sati kretao nazad u Split da stignem na večernje probe. Ni dalje mi nitko ništa nije posluživao na pladnju i nije baš da sam dobivao poslove brzinom kojom su mi trebali i mislio sam se Ček, tko je ovdje lud? Mlad si, nestrpljiv, misliš da se sve događa preko noći. I onda sam jedan dan rekao ok, posla nema, idem napisati dječju božićnu predstavu i sam si stvoriti posao. Tako su nastale Šapice koje smo po razredima igrali kolegica Nada Kovačević i ja. Nekad i po 4 u danu", prisjetio se Slavko na Instagramu, a zatim je otkrio kako je odlučio scenarij za predstavu pretočiti u slikovnicu.

"10 godina su me roditelji, jer oni uvijek vjeruju, nagovarali da je pretvorim u slikovnicu. Nakon nekoliko uspjeha i podosta, vjerujte mi NAUČENOG samopouzdanja, poslao sam je Zoranu Maljkoviću i evo, za nekih mjesec dana bit će na policama knjižara. Zašto mi je bitna ova priča... jer dan kad su Šapice tipkane na mom laptopu i dan kad znam da izlaze su dobre dvije opisne točke u životu da mi potvrde da rad donosi rezultat. Ne preko noći, nego kroz desetljeće i tko zna koliko više. Kad nema posla stvori ga, kad nema samopouzdanja, nauči ga imati, zasluži ga imati. Puno puno truda u život je potrebno uložiti da na neke stvari budeš ponosan, a biti ponosan na sebe je dosta lijepo. Nadam se da će ova knjiga nekoj djeci isto biti lijepa. To mi je dovoljno", zaključio je Sobin.

Za ovaj potez dobio je golemu potporu svojih pratitelja na Instagramu, a ako je suditi po komentarima ispod objave, i interes za njegovu slikovnicu već je itekako velik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene