Dodjela ovogodišnjih Zlatnih globusa održava se u noći s nedjelje na ponedjeljak po našem vremenu, a ove godine nije moglo proći bez glasina o namještanju nominacija i dobitnika, u središtu skandala našla se serija "Emily u Parizu".

Galerija


Dodjela prestižnih televizijskih nagrada Zlatni globus našla se na udaru žestokih kritika zbog navodnog skandala s namještanjem dobitnika, i to samo nekoliko dana prije samog održavanja.

Vezani članci Serija Emily in Paris - 1 Pogriješila godine lika kojeg igra u popularnoj seriji pa se ispričala: "Oprosti curo, ali nekad se ponašaš tako" Lucas Bravo - 2 Seksi glumac koji se pojavljuje u hit-seriji o kojoj svi pričaju oglasio se zbog negativnih komentara

Naime, strani mediji prenose da su 2019. godine šefovi televizijskih studija pozvali u Pariz čak 30 novinara, gdje su ih tretirali kao kraljice i kraljeve, i to sve prije nego što je serija "Emily u Parizu" postala jedna od nominiranih.

Točnije, šuška se da je Paramount smjestio članove Hollywood Foreign Press Associationa, koje usput rečeno organizira dodjelu, ni više ni manje nego u luksuzni hotel Peninsula Paris, gdje su proveli dva dana, a u kojem jedno noćenje po osobi iznosi tisuću funti.

Nedugo nakon toga "Emily u Parizu" nominirana je za najbolju televizijsku seriju, a njezina glavna glumica 31-godišnja Lily Collins nominirana je za najbolju izvedbu u televizijskoj seriji.

I sada uoči ceremonije koja se održava tijekom nadolazećeg vikenda jedan od članova Hollywood Foreign Press Associationa odlučio je podići malo prašine u javnosti.

"Ta serija ne pripada na popis najboljih iz 2020. godine i na tome primjeru možemo zaključiti zašto mnogi od nas smatraju da je vrijeme za neke promjene", izjavio je anonimni izvor.

O svemu se oglasio i glasnogovornik HFPA-a tvrdeći da su to sve besmislice.

"Niti jedna od tih tvrdnji nikada nije dokazana", stoji u službenoj izjavi.

Srbija na Eurosong šalje prošlogodišnje pobjednice, atraktivne djevojke koje nazivaju glazbenom senzacijom

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena