Selma Blair i Sarah Michelle Gellar poljubile su se u filmu iz 1999. "Okrutne namjere". Film je tada bio pravi hit, a i danas se rado gleda. Glumice su sada svoj poljubac ponovile.

Galerija Selma Blair i Sarah Michelle Gellar - 1 Selma Blair i Sarah Michelle Gellar - 4 Selma Blair i Sarah Michelle Gellar - 3 +1 Selma Blair i Sarah Michelle Gellar - 2

Selma Blair i Sarah Michelle Gellar na originalan su način najavile dodjelu nagrada "MTV Movie & TV Awards" u prošlu nedjelju i oduševile obožavatelje diljem svijeta. 

Vezani članci Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. Nekoć najpopularnijem paru predviđali su brzi prekid, no oni i 20 godina kasnije vješto prkose zlim jezicima Selma Blair - 4 Slavna glumica podijelila je najteže trenutke svoje borbe, prizori iz bolnice malo koga su ostavili ravnodušnim

Naime, glumice su rekreirale svoj poljubac iz filma "Okrutne namjere" koji je bio hit kada je izašao 1999., no izazvao je i kontroverze zbog nekih intimnih scena. 

"Spremna za MTV dodjelu. Gledajući 20 godina unatrag... Poljubac. Između dvije mlade glumice. Na ekranu. U mainstream tinejdžerskom filmu. To je bio sladak i ukusan poljubac za moj lik Cecile i htjela je još. I moram reći da je to bio jako dobar poljubac. Ono što se meni čini ukusnim je ono što nije šokantno u 2020. Čast mi je poljubiti moju dragu prijateljicu Saru, koja je bila uz mene kroz sva uzbuđenja, spora vremena, promjene, djecu, u bolesti i zdravlju. Hvala ti, Roger Kumle, što si mi dao moj prvi veliki film. I što si mi dao prostora da kažem da sam počašćena što sam glumica. Što mi je to dopušteno, da ti kažem hvala. Ostvario mi se san. Neka se svi ljubimo opet jednog dana. Ovaj će poljubac uvijek biti primjer ponosa", istaknula je Selma. 

Upravo na snimanju filma "Okrutne namjere" djevojke su se i upoznale, a do danas su ostale bliske. Blair, koja se inače bori s multiplom sklerozom, istaknula je u nekoliko intervjua da je Sarah Michelle Gellar jedna od prijateljica na koje se uvijek može osloniti.

U filmu je Selma utjelovila Cecile Caldwell, dok je Sarah glumila Kathryn Merteuil. Njihov poljubac iz "Okrutnih namjera" dobio je i nagradu MTV Movie za najbolji filmski poljubac.

Zarađivala je više od muža dinamovca: "Smiješno je kad kažu da me pokupio s ceste u Bosni" Leyla Hajrović - 2 Leyla Hajrović - 3 Leyla Hajrović - 4 +7 Izet i Leyla Hajrović

  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju