Selma Blair i Sarah Michelle Gellar upoznale su se na snimanju filma "Okrutne namjere", a do danas su ostale bliske prijateljice.

Galerija


Glumice Sarah Michelle Gellar i Selma Blair nekoliko su puta posljednjih dana svoje prijateljstvo proslavile poljupcem, a ovoga puta povod je nešto drugačiji. 43-godišnja Gellar podijelila je na Instagramu fotografiju na kojoj joj je kolegica Blair dala pusu preko zaštitne maske.

Vezani članci Freddie Prinze Jr. 90-ih je stekao titulu srcolomca i zavodnika, a danas je posvećenoj samo jednoj ulozi zbog koje se odrekao slave Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr. Na prvom spoju završili su sasvim slučajno, a ne odvajaju se jedno od drugog ni 20 godina kasnije

"Dobila sam svoj poljubac", napisala je slavna glumica koja je sa svojom prijateljicom prije 21 godinu glumila u poznatom filmu "Okrutne namjere". Upravo na snimanju tog filma djevojke su se i upoznale, a do danas su ostale bliske. Blair, koja se inače bori s multiplom sklerozom, istaknula je u nekoliko intervjua da je Sarah Michelle Gellar jedna od prijateljica na koju se uvijek može osloniti.

U "Okrutnim namjerama" Selma je utjelovila Cecile Caldwell, dok je Sarah glumila Kathryn Merteuil. Njihov poljubac iz "Okrutnih namjera" dobio je i MTV Movie nagradu za najbolji filmski poljubac.

Bujne grudi na izvol'te u seksi, blještavom bodiju: Napravila koncert za pamćenje